Bunun önüne geçilemez ***'Da Murat Aydın sahtekarı var duymuşsunuzdur parayla üyelik alıcaz diye milleti kandırarak davetiye alıyolar hertürlü forumda yollarını buluyolar kimse şikayet etmedikçe bunlar akıllanmıyor çünkü piyasadaki hırsızlar hep aynı kişiler.Bende ucundan döndüm son anda farkettim bi tezgah döndüğünde çok şükür zarar ziyansız atlattım.Ticaret yaparken her zaman yorumu referansı çok kişileri ticaret puanı çok kişileri tercih edin her ticarette telefon ile görüşme yapın karşı tarafın bilgilerini isteyin dürüsüt güvenilir bir insan istenilen tüm bilgileri verir.Karşınızdaki kurumsal bir dille konuşuyorsa bundan korkun işte.13 15 yaşındaki bebeler düştü artık bu işlere ne diyelim doğru yolu bulurlar umarım
Evet duydum murat aydın'ı. Her forumda meşhur oldu kendisi.
Hocam ölçüt sadece ticaret bildirimi olmamalı. Adam düzgün 2-3 ticaret yapıyor düzgünce. Sonra başlıyor vurgun yapmaya. Daha 2 gün önce az daha dolandırılıyordum ama başaramadı. Adam telefonla konuşmayı geçtim ve buluşup yapacağımız ticareti konuşalım diyor. Ticareti yaptıktan sonra ortadan kaybolacak aklınca. Adamlar bu kadar yüzsüz olmuşlar. Forumun bazı noktalarda engelleyici olmalı gerekir düşünüyorum. Ben seni anladım ve umarım bende sana bir nebze anlatmışımdır.