Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,bugün değinmek istediğim bir konu var.Ben bir linux aşığıyım,haliyle android‘ide severim.Demin Play Store‘de gezerken bir şey dikkatimi çekti.Android programı sayesinde tansiyon ölçülüyor!

Ne kadar da güzel bir program abi,ani bir durum olsa tansiyonumu ölçebilirim diyormusun? Tahminen cevabın evettir arkadaşım.Play Store‘de böyle mükemmel araçlar var.Arkadaşlar unutulmaması gereken önemli bir durum var herkesin parmak izi farklıdır bunu unutmayın.Yani şu ana kadar yaşan kaç milyar insan ile benim ki farklı.Bu parmak izleri binbir türlü casusluk için kullanılabilir.Çünkü benzersiz yapmadığınızı kanıtlayamazsınız! ve Play Store‘da böylesine casusluk programı çok fazla. Ülkemizde Play Store’a giripte bunu yükleyen çok fazla insan var.Bu programın indirme sayısı’da 5.000.000 gibi rakamlarda şaka gibi ya! Programın özelliklerine eminim ki herkes programın detaylarına bakmaz! Adam kalkıcak bir şaka programı aracılığı ile senin parmak izini alıcak. Lütfen böyle şeyler yapmayın arkadaşlar.İçinizde ” ne olacak beeeee” diyebilirsiniz,zamanında kimlik fotokopisi hatta T.C Kimlik numarası ile neler yapıldığını unutmayın!

Sizlere önerim asla böyle programlar indirip kimlik bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmayın! Bu program için yasal bir virüs bile diyebiliriz.Unutmayın Android telefon için gelmiş,geçmiş en iyi yazılım olabilir ama bu tarz programlar sayasında legal virüsler oluşup bizlerin bilgilerini başka yerlere sızdırıyorlar! Diğer konumda Play Store üzerinden tehlikelerden bahsedeceğim. Kendinize iyi bakın iyi akşamlar,tabi bunu okuduğunuzda saat kaçsa artık…


Kaynak: Kendi blogumdan alıntıdır teknopause .com