Piyasada bir çok photoshop ile ilgili site bulunmakta , ancak birçoğu günlük paylaşımlar yapmamakta.Benim amacım bu şekilde 2 hafta paylaşım yapıp daha sonra ara vererek zaman aralığını artırmak değil.Her gün paylaşım yaparak hareketli bir ziyaretçi topluluğu sağlamak.Şu anlık site tema vs. konularda yapımda olduğu için günlük paylaşım yapamıyorum , ancak her şey zamanla yerine oturacaktır mutlaka.Bu konuda sitemize paylaşım yapmak üzere 2 adet arkadaşa ihtiyacımız var.Hemen söyleyeyim bu arkadaşlar diyecekler ki bizim bu konuda kazancımız ne olacak diyecekledir.Şimdilik bir şey beklemeyecekler çünkü projem yeni. Zamanla sitemiz hit almaya başladığında yaptığımız uploadla reklam vs. çerçevesinde onlarada paylarını vermeyi düşünüyorum.Eğer ben sürekli yazmam fakat vaktim oldukça çalışmalarımı ve ya beğendiğim çalışmaları gönderebilirim derseniz, biz de sitemizde yazınızın altında kendi reklamınızı sınırlı bir şekilde yapabilisiniz.

Sitemizin açılması şerefine yakında düzenliyeceğimiz çekilişle çok güzel hediyeler dağıtmayı düşünüyorum.Umarım sitemizin daimi ziyaretçisi olursunuz.

PSDunyasi.TK