Merhabalar.

Uzun uğraşlar sonucunda bir oyun sitesi yaptım. Gerek tasarım gerekse iç kodlama olarak harika çalışıyor site. Oyunu eklediğiniz an oyun listesine eklemesi. Bir oyunla ilgili haber,video ve resim eklenildiği an oyun incelemesinde çıkması gibi bir çok iç kod bulunmakta. Tamamen otomatik ve hızlı olan sitemi dediğim gibi çok uzun uğraşlar sonucunda bitirmiştim. Fakat yeterli çalışmayı gösteremediğimiz için beklentiyi karşılayamadım. Bu yüzden sitemi kişisel siteye dönüştürme kararı aldım ve haliyle temasını satmayı düşünüyorum. El emeği göz nuru bu temayı satmak hiç içimden gelmesede şanslı 1 yada 2 kişiye satıcam. Şuanda kafamda herhangi bir fiyat yok bu yüzden teklif üzerinden gitmeyi düşünüyorum. Sadece 1 yada 2 kişiye satılacak bu sebeble saçma teklifler gelmezse sevinirim.

Site Türü ; Haber,İnceleme,Video,Resim Galerisi,Forum
Site Özellikleri ; Oyun İncelemesi,Oyun Videoları,Oyun Resim Galerisi,Oyun Haberleri,Otomatik Oyun Listesi,Oyunların yayıncı ve yapımcıları,Anahtar(Key) Dağıtım yapılabilmesi,Tüm Platformlar,Etkinlik ve Canlı yayın online/Ofline kısmı, Otomatik arama(Yazarken çıkıyor),Her bir kategori(haber,video,resim,inceleme,yayıncı) için tasarım, En iyi oyunlar kısmı(Top10), Otomatik bileşenler,Forum Ve daha sayamadığım bir çok iç özellikle görmüş olduğunuz bu tema verilecektir.
Sitenin Demosu ; http://byreclast.net/
Sitenin Resmi ;



Konuda eksik yada unuttuğum birşey varsa hatırlatırsanız cevap vermeye çalışırım. Teklifleri ve soruları pm den yaparsanız daha iyi olacaktır.
İyi Günler.
RecLast