Eğer gerçek anlamda bir webmaster değilseniz site alıp/açıp, bir noktalara gelip insanların sitenizi ziyaret etmesini bekleyip, reklamlardan kuruş kuruş gelir elde etmeyi beklemeyin. Siz ticaretle uğraşmış biri olduğunuz için, bir süre sonra bu tarz işler mesleki tatminsizlik yaratabilir, sıkılabilirsiniz.

Kendi işinizle alakalı olan ne varsa o iş ile ilgilenmeniz en mantıklısı. İşin içine girdikten sonra büyük oranda yalnızsınız çünkü, kendinizden destek alacaksınız. Uzaktan yorum yapanlar işin içinde olmadığı için, fikir vermeleri çok kolay olacaktır. Bu fikirlerin uygulanabilirliği genellikle teoride kalıyor.

Toptan fiyatına ürün temin edebiliyor olmanız iyi bir avantaj.

Hangi sisteme aşinasınız bilmiyorum ama, wordpress bildiğinizi varsayarak çok fazla masraf yapmadan bir site açıp, satışa hazır hale getirip potansiyeli ölçmeniz bence en sağlıklısı olur. Aynı zamanda gittigidiyor, sahibinden gibi sanal pazarlarda satışa devam etmeniz de avantaj. Bu pazarlar üzerinden ulaştığınız müşterilere, gönderdiğiniz paketin içine indirim kodu ekleyerek onları direkt müşteri haline getirebilirsiniz.

Standart elektrik malzemeri kadar dekoratif ürünlere de ağırlık verirseniz talep görebileceğini düşünüyorum.