-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci..
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar arkadaşlar, daha önceden network marketing deneyimi yaşamış birisi olarak VIConcept firmasının sunumunu dinlediğimde ilk defa networkle tanışmış gibi heyecanlandım. Mesela bugün bana bir Network firması dile benden ne dilersen söylediğin her şey gerçekleşecek deseydi inanın bu kadarı aklıma gelmezdi. Şimdi sizlere VIConcept hakkında bilgi vermek istiyorum.
Şirket dünya üzerinde 7 farklı bölgede üretim yapan bir şirket TachoEASY takip cihazları üreten bir firma. VIConcept ise bu firmanın reklam yüzü olan yatırımcı bulmayı sağlayan diğer bir grup şirketi. TachoEASY 2004 yılından beri bu üretimi ve kiralamayı yapıyor aslında. Ama yatırımcı bularak artık işi tavsiye ticareti mantığında 2015 yılının şubat ayında başlıyor. Bir firmaya yatırım yapacaksınız ve her ay düzenli olarak o firmadan alacağınız kira geliri ile başlangıçta yatırdığınız paranın 2 katını alacaksınız diye bir teklif sunulmuş olsaydı. Bu fikirle ilgili olarak ne düşünürdünüz? Bu teklife olumlu bakar mıydınız?
Açık söylemek gerekirse ben bu fikri ilk duyduğumda olumlu bakmamıştım, çünkü detaylarını bilmiyordum ve hatta işi bana ayak üstü anlatan bir arkadaşıma böyle bir şeyin mümkün olmayacağını düşünmüştüm. Ve sonra işin arka detaylarını öğrenince çok güçlü bir ticari sırrı olduğunu öğrendim.
Detaylı görüşmek için lütfen Ö.M atınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Anın tadını çıkartıyorum, tıpkı paraşütü açılmayan bir paraşütçünün rüzgarın tadını çıkardığı gibi..
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Pm alabilirmiyim bisi anlamadim ama neyse pm atiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci..
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
P.M gönderildi
Anın tadını çıkartıyorum, tıpkı paraşütü açılmayan bir paraşütçünün rüzgarın tadını çıkardığı gibi..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci..
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
P.M Gönderildi
Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
Detaylı bir pm bende alabilir miyim?
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci..
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Detaylı PM gönderildi
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
O** T**
-