-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
aynı sorun bende de mevcut, site banlı gözüküyor ama googlede index alıyor açılan konularım 2dk içerisinde googlede oluyor ve hitim artmakta.
webmaster sayfamda da herhangi bir uyarı veya bilgi mesajı bulunmuyor, spam işlemide gözükmüyor, google botu sitemi sürekli geziyor ve indexliyor ilginç aynı sorunu yaşayan birisini daha görünce durum iyice bir garipleşti bilen veya tecrübe sahibi olan arkadaşlardan gelecek cevapları bekliyorum :)
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Siteleriniz filtreye girmiş.
Olmadı be hayat.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
filtereden çıkartmak için neler yapmamız gerek ve filtreye girme sebebi nelerden ötürü olabilir üstad?
Ek Olarak: Bu arada filtereye girmiş bir site hiç bir şekilde indeks almaz diye biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bunu zaten biliyoruz, filtreye girmiş bir site tamamen arama sonuçlarından çıkartılar zamanla indexleri geçiçi olarak silinir bizde tam tersi indexlerimiz duruyor, arama sonuçlarında sitemiz gözüküyor ve index sayımız artıyor ama banlıyız bu nasıl oluyor ? bunu öğrenmek istiyoruz açıkcası.
Google webmaster sayfasında filtreye veya bir uyarıya tabii olsak uyarı gözüküyor ve bildirim gelirdi ama google webmaster sayfasında da herhangi bir uyarı hata yok.
Aynı zaman diğer arama motorlarında da durum böyle dün benim yandex index sayısı 7 bin idi bugün 8 bin olmuş ve bing indexim 600 iken 1200 oldu yani site indexleniyor sorun şu neden banlı gözüküyoruz ?
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer siteleriniz kaliteliyse, kurtarmak için bu işin ehli birisi biliyorum. Adı Hadra idi sanırım. Wmaraci.com da üyedir muhtemelen .
Ek Olarak: İnanın hangi takdikleri kullanıyorlar, neler yapıyorlar bi fikrim yok. Ama sitenizi Responsive değilse uyumlu hale getirip, tema değişikliği ardından da sitenize link olmadan tanıtım yazıları ekleyip tanıtım yazıları almakta fayda vardır.
Olmadı be hayat.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
farklı yöntemlerle sorunu giderdik üstad. Bir çok farklı kişi farklı şekilde yaklaşıyorlar bu ve benzeri durumlara ama başına gelmezsede detayları bilemiyorsun tabi.
bu arada tavsiyeler içinde ayrıyeten teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
hawk1905 adlı üyeden alıntı
farklı yöntemlerle sorunu giderdik üstad. Bir çok farklı kişi farklı şekilde yaklaşıyorlar bu ve benzeri durumlara ama başına gelmezsede detayları bilemiyorsun tabi.
bu arada tavsiyeler içinde ayrıyeten teşekkür ederim.
Hocam hangi yöntemi kullandığınızı da yazsaydınız keşke arkadaşlara faydası olurdu.
Sınav ve Yerleşme Süresince Yardımcınız: 2016lys.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
webmastertools dan kaldırıp 1 hafta beklemek ve sonra tekrardan webmastertools hesabbına ekleyeyip "google gibi getir" e tıklıyorsunuz ve ortalama 1 hafta içinde site eski durumuna dönüyor. Diğer alternatif durum ise 301 yönlendirmesi.