qikiki
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Youtube kanalımda şu anda para kazanma aktif. Ancak adsense hesabınıza bağlamanız gerek filan diyor. Ama benim adsense hesabım yok. Youtube'dan para kazanabilmem için illaki adsense üyeliği olan bir sitem mi olması gerekiyor?
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Youtube adsense ve web site adsense ayrı diye biliyorum. Youtube üzerinden adsense başvurusu yapılıyor sanırım. Fakat biraz içerikten sonra..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
yeni bir gmail hesabı açarak youtube adsense başvurusu yapabilirsiniz
kanalızın boş yada dolu olması farketmez her türlü adsense hesabınız onaylanır sadece youtube üzerinde kullanabilirsiniz site için çalışmaz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benim tek mail adresimde hem youtube hemde sitelerm için adsense tek. ikisini birbirine bağlı ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum.
www.antiksirlar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim biraz acemi şekilde girmişin. Öncelikle kanalların para kazanmasını açtıktan sonra adsense başvurusu yapman gerek. Başvuru olumlu olursa sana bir mail geliyor zaten. Oradan adsense hesabına girip kazançları görürsün. Ödeme eşiğinie gelince(50TL) adsense kayıdında verdiğin adrese bir pin göndermelerini istersin bu pin gelmezse 2 kez daha isteme hakkın var. O pin gelince girer adsenseni onaylarsın ve banka hesabı tanımlayıp kazançlarını alırsın. Tabi her şey bu kadar kolay değil bahs ettiğin ünlem eşleşen vs. gibi uyarılar alan videoları kaldırman gerekir hele ki telif geldiyse kesin kaldırman gerekir bu gibi durumlarda olay adsense hesabını banlatmaya kadar gidebilir. Biraz ilgili forumları okumanı tavsiye ederim.