ferzileyto adlı üyeden alıntı

Hey gidii, Envato dünya devi, ilk başlayan satıcılara neredeyse %30 ödüyor, %70'i cep yapıyor. SadeceoN'da komisyon %30 bionlukta %20 bence yatın kalkın dua edin. Ayrıca bir de diğer açıdan bakın, reklam bedavaya geliyor, reklama bütçe ayırma sorunu olmuyor Ben kendime freelance tasarımcı sitesi açsam reklama para harcasam, bionluğun komisyonunun belki 10 katı para öderim ve müşteri garantim de olmaz. İnsanlar bu sistemlere güvenerek alışverişe sıcak bakıyorlar.

Sadeceon fasa fiso bence ama bionluk yaptığı işte kendini çok aştı. Özellikle yatırım aldıktan sona çok gelişti. Iyzico ile anlaştılar , para 2 gün içerisinde trink hesaba yatıyor. Fiverr bu tarz sitelerin öncüsü ve Dünya'da en fazla kullanıcısı olan sitedir, ben geçen yıl orada birkaç ilan açıp iş aldım, müşteri parayı onayladıktan ve para senin profiline geçtikten sonra yanlış hatırlamıyorsam 10 gün aklanma süresi vardı, yani 10 gün sonra çekme talebinde bulunabiliyordun, sonra paypala yatması, oradan banka hesabına gelmesi derken 1 ayı buluyordu. Bionluk bulunmaz nimet yani bu konuda.

Ben bionluğu ilk gününden beri bilirim, takip ederim, çok iyi gelişiyorlar, özellikle satıcılar için çok idealler, yani %20 komisyon varken bence şimdiden birkaç iş yapıp para kazanmaya bakın, ben olsam sadeceon'un %30 aldığı piyasada %40'dan aşağı çalışmazdım :)

Ek olarak, sadeceon'un birebir aynı wordpress teması mevcut.


teşekkürler ama bizim fazla parada gözümüz yok :D %10 ile bu gemi yürümez mi bence bal gibi yürür :) üstelik promosyon olarak üye olan herkese 10 tl vereceğim tabi bunu sattıkları ürünlerinin ben komisyonlardan 10 tl kazandığım zaman geri iade edeceğim.