Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Woocommerce, çünkü sistemi biliyorsunuz.
Daha önce okuduğum, aldığım yorumlara dayanarak opencart kullandım 5 ay kadar. Şimdi kendi hazırladığım wordpress-woocommerce sitem üzerinden çalışmaya başladım, 1 ay kadar oldu. Eski sitede google sıralama anlamında 3-4 ayda katettiğim yolu wordpress ile 1 ayda katettim mesela
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
son gecen haftadan bu yana basımı agrıtan bır dert olmustur woocommerce yenı guncellemesı ıle 2.4 son guncellemesı hatalı 1haftadır bu sorunla ugrasıyorum forumdada acmıs oldugum konular var buna ılıskın hızmertı saglıyan sırketede yazı ve resım gonderdım hafta sonu onlarda hafta ıcı mesaı calısma saatlerını ve ıletısım numaralarını yazarak gerı maıl attılar bende eskı bır surumunu bularak kulanmaya devam ettım pro tıc cok arastırmamamkla beraber wordpress e gırmıs oldum ben ama pro tıc daha saglıklı duruyor bunu deneyın derım su an ıcın woocommerce sorunlu yenı guncelemesıde gelmedı sorun ıse sudur sıstemın urunler kategorısını olusturuyorsunuz sonra bu kategorıyı menuden eklemeyı planlıyorsunuz alt kategorı olarak ancak urunler kategorısı cıkmıyor
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
42237
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şimdi bakın arkadaşlar, wp (wordpress) üzerinde kurulu olan bir e-ticaret kusura bakmayın ama aptal işinden başka bir şey değildir. Opencart, prestashop vb ücretsi yazılımları açıklarının oluşmasından ve heran hacklenme riski olasılığından dolayı seçmezken ki wp kullanan müşterilerimin beni arayıp serverde problem mi var? / server açılmıyor! / server güvenli açısından zayıf diyenleri araştırdığımda wp'nin / joomlanın sürekli açıklarının olması ve bu sebeple sürekli güncellemeler getirmesi olmasıdır.
Şimdi birde bu riski her an yaşayabilme durumuna karşı birde e-ticaret koyup müşteri datalarını bilgilerini ödeme güvenliklerini kabak gibi ortada bırakma durumunda bırakacaksınız! Yemin ediyorum sizi parçalarlar birde suçlamalarla ceza yemeniz söz konusu olur! HA EĞER ÇAKMA ÇUKMA KAPIDA ÖDEMELİ ÜRÜNLER SATACAKSANIZ O BAŞKA!
Gelelim Cs-cart'a 2004 den bu yana Türkiye ye sokan / tanıtan kişiyim derim rahatlıkla en basiti 1-1.5 ay önce bile magento sağlam açıklarıyla sallandı hemde ödeme kayıtları kredi kartı bilgilerinin çalınabilme adına
cs-cart da sadece ödeme sistemlerinin kendi üzerinde açıklarından başka (örn: paypalın kendi üzerinde ödeme sisttemi yazılımda bir açık bulunması ve buna istinaden bu yazılımı diğer e-ticaret programların kullanması gibi cs-cart ında kullanmaı söz konusu olmasından kaynaklanan açık) 1 defa yaşanmıştır.
cs-cartı şu nda 3 farlı modda kullanabiliyorsunuz
1- lisanslı mod
2- 30 gün full kullanama deneme sürümü (30 gün sonra ücretsiz sürüme geçer)
3- ücretsiz sürüm (bazı kısıtlamalar ile rahatlıkla e-ticaret yapabilceğiniz şekilde)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Pro ticaret kesinlikle tavsiye ederim kullandım çok iyi ve yeni sürümü ile çok iyi oldu sadece temaları ve eklentiler pahalı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Woocommerce güzel ama online ödemeli sistem oluşturacaksanız problem çıkartır.Çünkü wordpress kolay çökertilebiliyor.Proticarete gelirsek onuda kullandım ve sıkıntısı çok son versiyonunu denemedim.Ayrıca eklentiler çok pahallı modül yazdırmak isteseniz çok bekletiyorlar.
Eğer bu işe sağlam atılmak istiyorsanız özel yazdırmanız daha faydalı olacaktır kanaatindeyim.
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda