lostyazilim

En İyi Reklam Veren Siteler

4 Mesajlar 6.084 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mustafa94 mustafa94 o_0 Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Emekli Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 1398
  • Beğeniler 283 / 283
  • Ticaret 240, (%100)
Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere siteleriniz için alabileceğiniz en iyi reklam veren firmaları anlatacağım.Başlıklar altında kendi görüşlerimle birlikte açıkladım.

Google Adsense:

Herkesinde bildiği gibi en çok bilinen ve reklam verenler arasınra en iyisi google adsense’dir.Onaylaması çok zordur tabiki.Ama size şöyle örnek vereyim benim alexada 3 milyon sıralaması olan sitem vardı.Adsense bunu ilk başvurumda kabul etmişti :).Sizde ümidinizi kesmeyin sitenizi açtıktan sonra direkt başvurmayın kabul etmezler.En az bir 2 – 3 ay geçmesini bekleyin ve sitenizde özgün güncel yazılar paylaşın sonra da başvurun.Kabul etmezlerse sitemde tanıtım yazınızı ücretsiz yayınlayacağım :).Dediğim gibi adsense onaylanması zordur.Ama en güveniliri ve en iyisidir.Pin gelmez diye merak etmeyin.Posta ABD den yollandığı için geç geliyor.Posta ise 1 ila 1,5 ay civarında kesin geliyor yolda kaza olursa bilemem :).

Adhood:

Adhood reklamları ise tık başına para veriyor.Yani gösterim başına para vermiyor bu firma.Tık başına ise 10 kuruş veriyor.Paranız 100 tl olduğunda çekebiliyorsunuz.Gerçekten zor bir durum ama yapılabilir.Güvenilirliği açısından forum sitelerinde hep olumsuz yazılar yazılmış.Yinede size kalmış bir durum.

Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
wmaraci
reklam

NiqhtMare NiqhtMare Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 5 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam adsense kabul edilmesi için benim siteye yardım eder misiniz haftaya falan açarım siteyi makale konusunda ve yapılacaklar konusunda biraz yardım fena olmazdı gerçekten :) 2-3 ay geçtikten sonra kesin kabul alacak bir site olmasını umuyorum :D Birde 2. site açıcam warez sitesi kabul olur mu acaba? Warez forumu olacak

mustafa94 mustafa94 o_0 Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Emekli Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 1398
  • Beğeniler 283 / 283
  • Ticaret 240, (%100)

NiqhtMare adlı üyeden alıntı

Hocam adsense kabul edilmesi için benim siteye yardım eder misiniz haftaya falan açarım siteyi makale konusunda ve yapılacaklar konusunda biraz yardım fena olmazdı gerçekten :) 2-3 ay geçtikten sonra kesin kabul alacak bir site olmasını umuyorum :D Birde 2. site açıcam warez sitesi kabul olur mu acaba? Warez forumu olacak

Hocam eski konuyu hortlatmışsınız :)

1. si hocam warez forum blog vs. ne olursa olsun adsense alamazsınız maalesef diyelimki aldınız onaylansa bile ki çok zor diyelim onaylandı 2 3 haftaya ban yersiniz warez kullanmak kesinlikle yasak adsense için.

diğeri hocam özgün güncel yazılarınız içeren bir bloğu adsense neden kabul etmesinki illaki alırsınız bende yazmışım zaten pin kodu vs. kesin geliyor.siz içerik sayınızı 30 40 yapın 2 3 ay geçsin site yaşı sonra büyük ihtimal kabul olunur.

yinede benim yapabileceğim bir şey varsa tabiki yardımcı olurum :)

Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?

NiqhtMare NiqhtMare Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 5 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
İnternetim kısıtlı veya hiç olmadığı zamanlarda can sıkıntısına word belgesine makale hazırlıyorum. Bildiklerimi yazıyorum veya mim yazıları hazırlıyorum. Bir şey bulamazsam tanıtım yazıları hazırlıyorum. 100 Kadar yayınım var. Bunu 5 aya bölerek ayda 20 yayın hedefliyorum. Çünkü her gün yayın giremem. Girdikçe 1 veya 2 yayın koyup çıkacağım. 5 Ay sonunda adsense'ye başvurup sömestr tatilinde 15 gün boyunca ilgilenmeyi, sonrasında 2 günde bir ilgilenmeyi amaçlıyorum. Bir sürü hedefim var bu siteyle ilgili. Yardım gereken konularda yardım isteyeceğimi düşünüyorum :)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al