Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere siteleriniz için alabileceğiniz en iyi reklam veren firmaları anlatacağım.Başlıklar altında kendi görüşlerimle birlikte açıkladım.

Google Adsense:

Herkesinde bildiği gibi en çok bilinen ve reklam verenler arasınra en iyisi google adsense’dir.Onaylaması çok zordur tabiki.Ama size şöyle örnek vereyim benim alexada 3 milyon sıralaması olan sitem vardı.Adsense bunu ilk başvurumda kabul etmişti :).Sizde ümidinizi kesmeyin sitenizi açtıktan sonra direkt başvurmayın kabul etmezler.En az bir 2 – 3 ay geçmesini bekleyin ve sitenizde özgün güncel yazılar paylaşın sonra da başvurun.Kabul etmezlerse sitemde tanıtım yazınızı ücretsiz yayınlayacağım :).Dediğim gibi adsense onaylanması zordur.Ama en güveniliri ve en iyisidir.Pin gelmez diye merak etmeyin.Posta ABD den yollandığı için geç geliyor.Posta ise 1 ila 1,5 ay civarında kesin geliyor yolda kaza olursa bilemem :).

Adhood:

Adhood reklamları ise tık başına para veriyor.Yani gösterim başına para vermiyor bu firma.Tık başına ise 10 kuruş veriyor.Paranız 100 tl olduğunda çekebiliyorsunuz.Gerçekten zor bir durum ama yapılabilir.Güvenilirliği açısından forum sitelerinde hep olumsuz yazılar yazılmış.Yinede size kalmış bir durum.