TC. kimlik no verilir verilmesine, ancak benim karşı olduğum şey üyelerin fişlenmesi yöntemidir. Bir firma müşterisi kim olursa olsun onun ne yaşıyla ne cinsiyetiyle ne kimlik numarasıyla ilgilenmelidir. Bu söz gelimi bir web yer sağlayıcısı ise üçüncü kişilerden şikayet gelmedikçe bu kadar meraklı olunmamalıdır. Bu direkt üretkenliği de etkiliyor. Herşeyimizin bir üste gideceği korkusundan örneğin bir haftasonu çekildiğim fotoğrafı ftpye gönderememiştim. Keza projemi de önce localhostta yapardım önceleri, şimdi bu yüzden webe güvenim bile kalmadı.
Geçenlerde başıma şöyle bir olay geldi; aldığım hosting resellerde birkaç site ekleyeyeim dedim bir baktım ki beni direkt hosting aldığım kişiye fişliyor. Müşterime durumu izah bile edemedim. Müşterim gizlilikten ötürü beni tercih ediyor ama ben gizlilik yaratacak kadar kaale bile alınmıyorum hosting firmasınca... Yine takip edebilirsiniz ama bunu bizim gözümüze sokmanıza gerek yok. Son laflarım size değil bimedya, hayırlı satışlar dilerim. Benim şu anki piyasadan midem bulandı. Günde 10 dakikamı bu işlere ayırsaydım şu an ben de reseller vps v.s satabilirdim. Bu işler bu kadar basit olmamalıdır.
Geçenlerde başıma şöyle bir olay geldi; aldığım hosting resellerde birkaç site ekleyeyeim dedim bir baktım ki beni direkt hosting aldığım kişiye fişliyor. Müşterime durumu izah bile edemedim. Müşterim gizlilikten ötürü beni tercih ediyor ama ben gizlilik yaratacak kadar kaale bile alınmıyorum hosting firmasınca... Yine takip edebilirsiniz ama bunu bizim gözümüze sokmanıza gerek yok. Son laflarım size değil bimedya, hayırlı satışlar dilerim. Benim şu anki piyasadan midem bulandı. Günde 10 dakikamı bu işlere ayırsaydım şu an ben de reseller vps v.s satabilirdim. Bu işler bu kadar basit olmamalıdır.
Keşke direk kafanızı sokmak yerine diğer cevaplara bi göz atsaydınız..
TC Kimlik olayı bozdu.
Tc numaranızı ve benzeri şeyleri gizleyebilirsiniz. Adınız ve yaşınızın görünmesi yeterlidir.
Ayrıca Öğrenci belgesinin geçebileceğini'de acıkladım.