-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 hafta önce iyi kazandıracak bir alan adı aldım. 1$dan. Tam projemi bitirdim, dosyaları host'a atacaktım ama hesabıma giriş yapamadım. ve alan adımın who is bilgilerine bakınca godaddy'de kayıtlı ama benim bilgilerim gözükmüyor.
mail gönderdim ama ingilizce cevap verdikleri için pek anlayamadım.
This verification process is done as a precautionary measure for our customers. Your timely compliance will ensure a quick resolution. To complete this verification process, please log into your account with us today. During the login process, to verify the payment method’s account holder has authorized usage of this payment method, our secure site will prompt you to upload a viewable, scanned copy of the payment method account holder’s government-issued photo identification, such as a driver’s license or passport.
If you are unable to upload your documentation, a scanned image (under 1 MB in size) can be attached as a response to this message, or faxed to:
Fax Number: (480) 287-8003
Attention: Verification Office
Upon receipt of the requested documentation, we will re-evaluate the status of your account. We thank you in advance for your cooperation and apologize for any inconvenience this may cause.
Sincerely,
Verification Office
en azından başka bir firmaya transfer yapabilsem çok iyi olacak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kozmik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İnternet Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Domainin alındığı kart görüntüsü ve kimlik görüntüsü gönderin hocam, onaydan geçerse açarlar, geçmezse 80$ a yeniden satarlar
Keyword bir domain değilse eğer bi süre bekleyin düşürürler, ama üstüne giderseniz fahiş fiyattan satmaya kalkarlar
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hybrid
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
El koymamış bilgi istiyor sizden kimliğinizi ve kredi kartının reminin çekip atın 24 saate açıyorlar.
LosTTeeN
www.anindahosting.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Donanım,Yazılım
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Merhaba,
Geçmiş olsun Türk firmaları ile çalışmanızı tavsiye ederiz. Godaddy,Networksolutions,1and1 gibi firmalarda yabancı müşteriler çok problem çekiyor buna Türk müşterilerde dahil.
Umarım sorununuz çözülür.
Saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
curve adlı üyeden alıntı
@LosTTeeN Haklısınız hocam, sağolun. harcadığım zamana acıyorum. başka bir alan adıyla tutması zor gibi geliyor.
dert edilecek bir durum değil hesap bilgilerini doğru girdiyseniz ve domaini aldığınız kartın arkalı önlü resmini gelen mailde istenilen yere atmanız halinde domainleriniz aktifleşicektir.
İyi forumlar.
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
scanned copy of the payment method account holder’s government-issued photo identification, such as a driver’s license or passport.
Nüfus cüzdanının arkalı önlü taranmış hali veya ehliyetin arkalı önlü taranmış hali veya pasaportun tarayıcıdan geçirilmiş halini (1 MB'dan daha düşük olmalı) bu maile cevap vererek ek (attached) olarak gönderilmesini istemiş. Kredi kartı değil sakın öyle bir şey yapmayın!