-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
G** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blogger tabalı açabilirsin sadece domain alıp. Tabi yapacağın eleştiri ve öneri planların ne kadar iyi ise hit o kadar çok alırsın. Yoksa sadece eleştirmek için altı boş yazı yazarsan zaten devlet senle uğraşmaz ve yazılarında çok okunmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hakaretle eleştirmek farklı şeyler, leyla ile mecnun devletin kanalında yerin dibine sokuyorlardı gerçi kaldırdılar onuda konu bu değil. Hakaret demiyorum ağır bir hakaret edersen devlet değil ben olsam yinede siteyi kapatmakla kalmam içeri atarım...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Objektif bir yaklaşımla devleti eleştirirsen kimse sana dokunmaz.Ama başka bir tarafı destekleyip devlete yüklenirsen ve hakaret seviyesine çıkarsan önce sitene erişim kesilir, posta kutuna da bir tebligat düşebilir :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Herhangibi bir partiyi destekliyerek eleştiri yapılmayacak ben hiç bir partiyi desteklemiyorum veya herhangibi partiye asla oy vermiyorum benim aradığım kitle aslında benim gibi olanlar tarafsız bir eleştiri olacak devletin yanlışları açığa çıkartılacak yazarların zaten hiç bir partiye veya kuruluşa üye olmaması desteklememesi gerekmektedir. Yani anlayacağınız oluşturulacak site tarafsız ve yanlışları gün ışığına çıkartıcak nitelikte olucaktır. Site herkesin görüş ve önerilerini barındıracak şekildedir.