Bu mesleği profesyonel olarak yapan birisi olarak söylüyorum, domain'den başlarsak, dj haberlerinden daha çok Remix arşivi gibi duruyor, nacizane fikrim bu domain de ana tema remix olursa size daha çok talep olmasını sağlayacaktır, iyi bir remix deposu oldukca az, eğer başarılı olursanız dj ler remixleri sizde paylaşmak için yarışacaktırlar.

Dj Biyografi gibi bir bölüm ( facebook mantığında olabilir, herkesin üye olup kedine kişisel bir sayfa açabileceği kendi remix ve tanıtımını paylaşabileceği tarzında da olabilir)
ve birde gece mekanlarını tanıtıcı bölüm eklemenizi öneririm, mekanlarında dj performans sergileyenler için oldukça faydalı olur ve mekanlarıda sitenize çekmiş olursunuz.

Röportaj Bu bölümü de eklemenide öneririm dj lerin röportajlarını kendi fan sayfalarında paylaşmasını sağlayarak sitene hit kazandırabilirsin

"Dj nasıl olunur" "remix nasaıl yapılır" gibi eğitim videoları olmalı.

İlan sayfası kesinlikle olmalı dj arayan otel ve mekanların buna talep göstereceklerini tahmin ediyorum faydalı olur. aynı zamanda elindeki arşivi ve ekipmanları satmak isteyen dj lerinde ilgisini çekecektir.

peki bunları yapmak için domain uygunmu tartışılır ama sana şuan boşta olan tartışılmayacak bir domain öneririm eğer yabancı dil kullanmak istiyorsan djofturkey.com tavsiye ederim.