Gerçekleşen son olaylar neticesinde, insanlar oyu verelimde ülkede sorun olmasın diye oyunu verecek. Döviz kurları yükseldi, pazarda/esnafta fiyatlar arttı, ülkede karışıklık ortaya çıktı haliyle en kısa sürede seçime gidilecek ve iktidar hedeflenecek. Her fırsatta 7 Haziran akşamından beri "erken seçim"den bahsedilirken, koalisyon olmaması çok saçma değil. İnşallah çeşitli oyunlarla hedeflerine ulaşamazlar. Ülkemiz için hayırlısı artık.
Bu ülke o parti tarafından kurulmadı 80 yıl yine o parti tarafından yönetilmedi yani bahsedilen korkular yapay şeyler. Halkı böyle kandıracaklarını sanıyorlar, hesaba katmıyorlar ki bunu hisseden bizi mecbur bırakıp oyumuzu almaya çalışan bizim dostumuz değil düşmanımız gibi davrananlara oy verecek keriz sayısı sandıklarından çok daha az.
20 anket şirketi sonucu birebir verirken, kendi kanallarında yalan sonuçlarla gerçekten %7-8 fark olan, bir partinin oyu %5 eksik bir partinin ki %7 fazla yazılan anketleri yayınlayıp durdular, bu seçmenleri hiç keriz yerine konduklarını hissetmeyecekler mi sanıyorsunuz ? Yolsuzluk yok derlerken yolsuzluklar soruşturulsun komisyonu isteyenlere karşı gelip korkanların belli ki yolsuzlukları olduğunu bilmeyecek mi ?
Hakkari de sokak ortasında 2 asker enselerinden kahpece vurulup şehit edilirken pkk böyle eylem yapmaz diyenlerin seçimden sonra bir anda ortalığı karıştırıp 2 şehit polisi bahane ederek savaş başlatmasının sebebini anlamayacaklar mı ?
Anketler şu an için seçimden farklı bir tablo sunmasalar da seçime kadar çok fazla oy kaybı yaşayacaklarını, hayallerinin ellerinde patlayacağını düşünüyorum. İnsanların vicdanları ne kadarını kabul edecek ? Daha ne kadar süreyle kabule devam edecekler ki ?
Hem yalanlarınla beni kandıracaksın, hem malımı çalacaksın, hem ekonomiyi hiçe sayarak elimde ki 3 kuruşu da değersizleştireceksin,hem menfaatlerin için dini kullanıp itibarsızlaştıracaksın, hem kanunlar benim tepemdeyken kendi yanındakilere işletmeyeceksin, hem ülkeyi savaşa sürükleyeceksin hem yaptığım seçimi beğenmeyip sen beceremedin al tekrar seç diye beni aptal yerine koyacaksın, ben de bütün bunları yok sayıp yine sana oy vericem öyle mi ?
Ben erken seçim hayaliyle yanıp tutuşanların eski aldıkları oydan 1 fazlasını dahi alabileceğine ihtimal vermiyorum. Senden vazgeçen zaten bu gerçekleri gören insanlar daha beter düşman oluyorken oyunu artırmanın mümkünatı yoktur. Sürecin sonunda ellerindekini de kaybedecekler.