imparatoryazilim adlı üyeden alıntı
arkadaşlarım öncelikle hepinize teşekür ederek merhaba diyorumarkadaşlarım mesela benim çalıştığım şirketin blogu var ama persönelin yazı yazacağı şirket içi blog bu blog aspx ile yazılmış bende dedimki böyle bir blogum olsun hakikaten .php'den sıkıldım ya örneğin wordpresste istediğimi yapamadım bu nedenlede eklenti özelliği olmayan sade türkce bir blog scripti arıyorum
yani eklenti yükleme özelliği olmasın sade bir teması olsun sayfa oluşturma ve blog kategorileri olsun blog yazı ekleme özelliği olsun benim için yeterli aslında
bu kadar wordpress'e bakıyorum ikide bir güncellleme geliyor onu yükle bunu kaldır bıktım yani
güncelleme panelini falan kaldırıp sade bir blog'a çevirsem süper olacak ama onuda yapamıyorum
sözde açık kaynaklı ama biz üzerinde bir değişiklik yapamıyoruz
onun için güzel bir blog yazdırmak istiyorum keşke içinizden biri bunu yapsa varya 100 t.l ayırdım bu iş için veririm helali hoş olsun.
Ya anchorcms var çok basit ama laravel ile yazılmış güzel bi sistem çok küçük boyutu var ben kullandım kendi scriptime gömerek kullandım bunu istersen anchor hakkında bilgi verebilirim. türkiye destek sitesi vardı kapanmış galiba