LikeSend adlı üyeden alıntı

uydurma bir hadisi dayanak olarak görüyorlar, tyyip işin hikayesi .
Bu video bizim ısmarlamamız olarka yayınlanmış da olabilir, malum dünya artık terörü destekleyen bir ülke olarak görüyor bizi, bunu kırmak için ya da en azından ülke içinde bu algıyı zayıflatmak için sipariş etmiş olabiliriz. Doğruysa da kralı gelse batı istemedikten sonra İstanbulu alamaz Rusya AB Nato ABD tüm dünya güçleri korur burayı hepsinin menfaati var ışide bırakmazlar, anca kaos yaratırlar olur olmadık yerde bombalar patlatırlar, istihbaratımız zaten kendi dinlendiğinden bile habersiz etkisiz eleman ...


Ismarlama mı yoksa değil mi bilemem. Zaten IŞİD müslümanlığı bu kadar takan bir şey olsaydı en başında İsrail'e dalar ya da İngiltere'ye bomba atar/canlı bomba gönderirdi. Bu iki ülke dışında Müslümanlara zarar veren doğru düzgün başka ülke yok.

Bu yüzden hala IŞİD'in peşinde "Müslüman hakalrını savunuyor IŞİD yeaa" diye giden varsa aklından şüphe ederim. Nasıl müslümanlar ki, Müslümanlara canlı bomba yolluyor, katlediyorlar.

Müslümanlık adını kullanan kişiler, İsrail'e ya da İngiltere'ye böyle ağır hasar vermedikleri sürece sadece onlar tarafından çıkarılmış, bölgedeki müslümanları kovma ve yerlerine Yahudileri yerleştirme politikasının parçası olmuş kişiler olarak göreceğim. Tıpkı zamanında Adolf Hitler'in -sözde- Yahudi katliamı ile Yahudileri Almanya'dan/Avrupa'dan kovup İsrail'e yerleştirmesi gibi... IŞİD de onlardan biri.