Laptop alıcam şartı yoksa aynı özelliklerde masaüstü bilgisayarı çok daha ucuza alabilirsiniz.
7 ay önce 13 bin liraya masaüstü topladım, onu kullanıyorum şimdi de taşınabilir bir şeyler lazım. Malum hep ofis ortamında bunalıyoruz. Ben de masa başından kurtulup şezlonga uzanıp Videohive'e proje göndermek istiyorum. :p Ofiste artık ilham gelmiyor. :rolleyes:
Ek Olarak:
Ssd şart hocam. :)
Evet hocam ben de şimdi farkettim onu, hemen bir SSD ekledim. Teşekkürler hatırlatma için!
Ek Olarak:
Beğendiğiniz her iki makine de iyi. Vatan dakini inceledim. Monster in de donanım
Haber de testi var. Maddi imkanlarınız yetiyorsa alın derim. İyi günlerde kullanmanız dileği ile.
Haber de testi var. Maddi imkanlarınız yetiyorsa alın derim. İyi günlerde kullanmanız dileği ile.
Hocam Monster'ın özellikleriyle aynı Asus veya Dell kasalar Monster'den neredeyse bin TL daha pahalı. Hatta daha düşük özellikte olan Asus veya Dell'ler Monster'den yüksek fiyata satılıyor. Sanırım onlar marka satarken, Monster performans satmayı tercih etmiş. Ben daha yeni keşfettim Monster'i, gayet uygun fiyatlara üst seviye masaüstü performansını dizüstünde veriyorlar.
Ek Olarak:
Ghostcastle adlı üyeden alıntı
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-g771jw-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-15tb-256ssd-173-4gb-w8-notebook.html#ozelliklerbu da benim beğendiğim bilgisayar
Bence yukarıda linkini paylaştığım Monster modeli daha iyi... Eğer alacaksanız Monster ürünlerini önerebilirim bundan sonra herkese. Bu sabah Bimeks'e gidip inceledim linkini verdiğim modeli; performans açısından değerlendirmem mümkün değil tabi mağazada ama Asus'un kasasından daha sağlam ve güven veren bir yapısı var. Hani üzerinden arabayla geçme testi yapsanız, parçalanmaz dersiniz. Estetik olarak iyi bir şey söyleyemeyeceğim ama performans bilgisayarı sonuçta aykırı bir kasa tasarımı var, tek kötü yanı ön tarafta ekranın altına koydukları "Monster" logosu aşırı büyük ve metalik harfli. Keşke mat ve daha küçük bir logo tercih edilseymiş ön tarafta ama olsun, fazlasıyla hoşuma gitti genel olarak.