TEKAVCI adlı üyeden alıntı

Selam.Ekta ekibiyle çalışmak isteriz kendilerine çok güveniyorlar.bizde çalışmak istedik fiyatta anlaşamadık.birde bizim çalışma sistemi olarak %99 uptime garantisinde geri para iadesi konusunada karşıyım.bizler iade almak için servis satın almayız.parayı geri vermek tabiki siizn kalitenizi koyar ama bizimde kapalı kalan sunucu ile müşterlere rezil olma işi var.inşALLAH sorun olmaz çalışmalarınız devam eder.


Merhabalar,

İltifat kabul eder, teşekkür ederiz. %99.99 uptime konusunda söylediğimiz gibi iddia etmiyor garanti veriyoruz. Para iadesi durumuna gelecek kadar olacağını düşünmüyorum ama böyle bir durumla karşı karşıya kalırsanız yanlızca iade hakkınız doğmuyor işin yasal boyutu var bizler bunların sonuçlarını hesap ederek bu garantileri veriyoruz. Yasal adresi olan kurumsal bir firmayız ve üstelik Adli Bilirkişilik yapıyoruz :) Tabi ki bunların yasal boyutlarını en iyi şekilde biliyoruz.

Aslında bu bu kadar şaşılacak bir durum değil yurtdışında yer sağlayıcılar %100 uptime garantisi veriyor. Örneklerini burada paylaşmam doğru olmaz isteyen olursa Özel Mesaj olarak gönderebilirim.

İyi Akşamlar, İyi Çalışmalar Dileriz...
EKTANET.