-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biraz önce bir seo firması bizim firmayı aradı.Diyorlar ki size uygun "bizim belirlediğimiz" kelimelerde sizi ilk sıraya çıkartacağız.Bunun için 1 yıllık 100 TL 2 Yıllık 150 3 Yıllık da 200 Tl ödeme alcaz sizden diyorlar.Adının firmasının önüne de google adını yerleştirmişler.Şaka gibiler :)
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
O değilde ben herseyi yaparım imzalarıyla gezen arkadaşları böyle konularda göremiyorum; neden acaba?..
Tek kişide HTML5-CSS3, Wordpress, Seo ve Video Tanıtım imzası gördüm bugün. Yıkıcı etki yarattı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Hele ki az biraz araştırmışsa konu hakkında bir kaç terim biliyorsa o adamdan UZAKLAŞ !!!
Sosyal olan her şey.
Legoo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Back-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Benim en çok güldüğüm konu işden anlamayıpda iş yaptırmak için eleman arayanlar aslında. Adam Wordpress hakkında zerre bilgisi yokken senden özel tema istiyo, kurulum düzenlemele türkçeleştirme varsa türkçeleştirme eklentilerini sayfa içerikleri düzenini mobil uygulamasını sitenin seo düzenlemelerini hem tema kodlamasını hem eklentilerle desteklemesini, güvenlik için hem sunucu üzerinde hem site üzerinde kontrol istiyo veriyosun fiyatını 300-400-500 TL, neyse kabul eder işi bitirirsin raporunu yaptıklarını listelersin verirsin ödemeyi almak için beklersin adamın dediği "ben bunları Google'a yazıpda yapabilirmişim işi istemiyorum" demeleri. Sayarmısın söver misin neyse diyip susarmısın bilemiyorum böyle adamlar karşısında. Bilgi değerlidir. Ve asıl değerli olan zamandır. Zaman istediğini yap istediğin kadar para dök, zaman geri gelmez. Anlayışlarımızın hem iş arayan, hemde iş veren olarak değişmesi gerekli bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Bende az önce okudugum bir konuda 1 2 tl ye wordpress kuranları okudumda şaşırdım diger yorumlarıda okudum sadece kurmak olsa hadi neyse olur diyordum işin içine biraz düzenleme ve seo işleri felenda eklendi heleki seo denilince şaşırdım ozaman satış kısmında seo adına iş yapanlar satış yapanlar ne iş yapıyor? yada 1 2 tl ye hem wordpres kurup düzenleme optimasyon birde seo nasıl oluyor bu iş yahu? bu şekilde fiyatları görünce bu işlerde sağumaya başlıyorum geceleri ps başında boşunamı emek ve öğrenme çabasına giriyorum diye düşündürüyor bu fiyatlar doğrusu beni heleki bir baba olarak kendi oğlumu şimdiden bir yazılımcı olarak yetiştirme düşüncesi kafamda varken sanırm 2 seçenegi seçip spor dalı bir meslek alanına doğru yönlendirmeyi gidecegiz yetenegide varsa tabiki
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
47003
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Evet fikriniz nedir, nasıl önüne geçebiliriz?
Ek Olarak: Meslek kısmınızda da uzman biyolog yazması ayrı bir ironi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Winston adlı üyeden alıntı
Evet fikriniz nedir, nasıl önüne geçebiliriz?
Ek Olarak: Meslek kısmınızda da uzman biyolog yazması ayrı bir ironi :)
Mesleğin uzman biyolog olmasındaki ironi nedir? Makale yazarı, Yazılım Uzmanı veya Seo uzmanı yazması alışkanlık ve aşinalıktan daha hoş geliyor sanırım; konu açılma sebebi de bu aslında, kim ne olduğunu ve sınırlarını bilse yeter. Çok da büyük tavsiyelere ihtiyaç yok ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Her türlü seo,grafik,mermer,demir doğrama,mangal,muhtarlık ve boya işleriniz itina ile yapılır :D-
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Uygulama Geliştirme
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yakında böyle şeyler duyarsam şaşırmam zaten "SEO'cu geldi hanım 5 dk seo yapılır. Ayağınıza teslim edilir."
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Zaten benzerlerini yapiyorlar 1 gunde rapor teslim edip 1 haftada 1. sayfa garantisi veren var piyasada.