TEKAVCI adlı üyeden alıntı

teşekkür ederiz.tabikide sisteminizi kötülemek veya karalamak olamaz.çalışmadıgımız bilmediğimiz bir şirket hakkında tahmin yürütmek bize yakışmaz.sizinle defalarca yazışmamız bir sonuç vermedi.o yüzden sisteminiz hakkında bilgimde yok.4gb2 ipli bir win 2008 64bit vermediniz.bu konuda dargınlığımız var.


Tabi ki amacımız insanları kırmak değil fakat fiyatlar firmaların yatırımlarıyla doğru orantılı olarak artar çünkü bu piyasada maalesef durum böyledir ürünler üzerinde ufak oynamalar dahi gelecek ay firmayı zora sokar. Tabi siz bunu bir şahıs olarak değerlendirirsiniz sadece kendiniz üzerinden fakat biz tüm şahısları değerlendirmek mecburiyetindeyiz size indirim yaptığımız zaman sizden önce aynı paketi alan kişininde bu hakkı doğmuş oluyor ve bunu ayda X kişiye yapıldığı zaman bunun sıkıntısı ay sonunda ilgili firmaya yansıyor. Kaldı ki fiyatlarımız piyasada en uygun fiyatlardır ve kaliteyide insanlar ancak deneyerek görebilirler uygun oldugu somut birşey olduğu için açık yüreklilikle dile getirebiliyoruz fakat kalite ancak denenerek öğrenilebilen birşey olduğu için BİZ KALİTEYİZ gibi cümleler kurmuyoruz ama iddia'mız tabiki var.

Bahsettiğiniz;

4 GB DDR3 RAM
2 CORE CPU
100 GB HDD
Limitsiz Trafik

Paketidir ki buna EK +2 IP Talebiniz mevcut. Toplam : 60 TL tekabül ediyor IP Talepleriyle beraber.

Sizin teklifiniz ise 30 TL.

Aynı özelliklerde 30 TL bu paketi almanız güç bir durum. Eğer satan varsada bu tamamen ilgili firmanın alt yapısıyla ilgili bir durumdur.

Umarım aydınlatabilmişimdir sizi..

İyi Akşamlar, İyi Çalışmalar Dileriz...
EKTANET.