-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Biz iş yerimiz için bir site kurmaya karar verdik. Site üzerinden satış yapılmayacak sadece ana sayfa, hakkımızda, ürünler, iletişim gibi basit bilgilerin yer alacağı gayet basit tanıtım sitesi gibi bir şey kurmak istiyoruz. Hosting olarak alastyr firmasında karar kıldık fakat aklıma takılan konu domain. Aynı firmadan domain almam bana bir fayda sağlar mı? Yoksa daha ucuz bulduğum bir yerden domain alabilir miyiz? Ve kurmak istediğimiz site için php linux mü yoksa windows platformunu mu seçmemiz daha iyi olur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleme : Bu arada yaklaşık 6-7 yıl önce smf forum sitesi kurmuştum fakat şu an kurmak istediğim site tarzıyla ilgili hiçbir bilgim yok. Bu yüzden az çok bir şeyler öğrenmek için kendim uğraşmak istiyorum. Çok profesyonel bir şey hazırlamak şimdilik amacımız değil.
pg13
Xcode.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
BilişimTeknolojileri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
domaini istediğiniz firmadan alabilirsiniz.
isimtescil.net i tavsiye ederim lakin dns yönlenmeleri oldukça hızlı.
sunucu olarak linux daha iyi olur.
web tasarım işinizi de yapabilirim isterseniz. bu durumda sitenizi kendi sunucumda ücretsiz host ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Domain istediğiniz firmadan alabilirsiniz hosting ide farklı bir şirketten alabilirsiniz fark etmez Wordpress kurarak kendinizi geliştirirsiniz bir çok ücretsiz tema seçenekleri var bunun dışında yotubede birçok egitimleride bulunuyor faydası oluçaktır size
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Web programcısı
-
-
Ad Soyad
S** F**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Çoğunluğu statik içerik olacak bir site için wordpress veya joomla kurmaya gerek yok, aşırı yavaş çalışıyorlar.
Örneğin
KirbyCMS bir mikro statik yapılı CMS
(veritabanı yok, flat-file cms), sanki düz html gibi hızlı. Biraz uğraşmıştım, bootstrap ile bütünleştirmiştim, hız için benim test derlememe bakabilirsiniz:
http://starterkit.juysoft.comBu da canlı site örneği, nerdeyse sizin yazdığınız basit içeriğe sahip:
http://www.grafiklogo.com/Ancak bu tür bir mikro CMS kullanıldığında bu defa sonradan birşey eklemek isterseniz (karışık yapılı bir blog gibi) çıkmaza girebilirsiniz. En başta geleceği düşünürek seçim yapabilirsiniz. Mesela, site yapabilmek az da olsa için kod bilgisi gerekiyor KirbyCMS için. En kolay seçim halen wordpress tir, her türlü eklentisini bulmak mümkün.
Yüksek kazanç elde edebileceğiniz link satış sitesi
http://bit.ly/2sM8XPZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
İsimtescil (Domain) ve Hosting (alastyr) sorunsuz kullanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Hosting ve domain aldım. Wordpress kurdum. Fakat wordpress temalarını istediğim gibi düzenlemeyi hala beceremedim. Özellikle üst kısımda ürünler,hakkımızda,iletişim gibi butonları ekleyemedim. Ayrıca kullandığım temada büyüteç resmi var. Onu kaldıramadım. Ben bu temayı sıfırdan tekrar düzenlemek istiyorum fakat ilk haline geri dönmüyor. Bu temayı nasıl tamamen silebilirim ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
bluedad adlı üyeden alıntı
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Hosting ve domain aldım. Wordpress kurdum. Fakat wordpress temalarını istediğim gibi düzenlemeyi hala beceremedim. Özellikle üst kısımda ürünler,hakkımızda,iletişim gibi butonları ekleyemedim. Ayrıca kullandığım temada büyüteç resmi var. Onu kaldıramadım. Ben bu temayı sıfırdan tekrar düzenlemek istiyorum fakat ilk haline geri dönmüyor. Bu temayı nasıl tamamen silebilirim ?
Wordpress ve Web tasarım alanı ile ilgili birçok şey bu
https://www.youtube.com/user/webdersleribiz/playlistssayfada mevcut izleyin ve paratik yaparak uygulamaya devam edin buradan tecrube edinebilirsiniz yaşamış oldugunuz sorun ve sıkıntıda Forumda wordpress kategorisine yazın diger arkadaşlar yardımcı olucaktır. Başarılar..
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı (Mühendis)
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yardımcı olmak için mesaj gönderilmiştir..
Saygılarımla ;
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**