-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Boxed temaları hiç sevmemişimdir wide bloglar şahsen çok daha fazla ilgimi çekiyor.İçerik girşine adult tan başladığınız için bu tarz yorumlar geliyor site dolunca pek göze çarpmaz.
Ayrıca geçenlerde logo ilanı vermiştiniz, yaptırdığınız logo buysa durum vahim. Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
ev, balkon, bahçe dekoru gibi konulara da değinebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Öncelikle Merhaba , Sitenin teması çok hoşuma gitti gayet güzel olmuş.Logo belki değişebilir daha güzel olabilir..Cinsel içeriklerden bahsetmiş arkadaşlar , adsense ****ografik ile cinselliği ayıracak kadar kapasiteye sahiptir.O yüzden adsense ile bir sorun olcağını hiç sanmıyorum.Bence doğru yoldasınız , cinsellik önemli bir kavram ve çoğu boşanmalar cinsellik yüzünden oluyor.Sağlam bir kadro ile özgün makaleler ile iyi yerlere gelmemesi için bir sebep yok.Tabi reklam ve seo işlerinide güzel bir şekilde yaptırırsanız bu sitenin sırtı yere gelmez.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Vatman
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Slider'da cinsellik üzerine çok fazla yazı bulunduğundan, başka birşey yokmuş gibi geliyor. İlginç evlenme teklifleri :) , patik nasıl örülür, bebeğe çiş eğitimi nasıl verilir gibi şeyler paylaşabilirsiniz. Kadın olsaydım kesinlikle bunlar ilgimi çekerdi :) Adsense politikalarını ihlal eden bir durum göremiyorum ben, o konuda içiniz rahat olsun :) Vermeyince vermiyor zaten, politika falan hikaye :)
Yani cinsel eğitimin biraz dışına çıkarak, evlilik, bebek eğitimi, şifalı bitkiler, kilo vermek gibi konulara girin ;) Benim tavsiyem bu olur...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
170, (%100)
cinsel içerikli yazılardan adsense onay vermez değil resimlerden ve videolardan onay vermez. Ancak yine de çok fazla cinsel içerik girilmemeli diye düşünüyorum :)
falanca
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
web master
-
-