-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Proje güzel amaçlara hizmet etse de ben tutmayacağını düşünüyorum.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
IU.UX / Motion graphic design
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ogretiyor[.]com bu site bahsettiğiniz platforma benziyor içerisinde her türlü paylaşım mevcut, fikrinizi ve projenizi geliştirip farkındalık yaratmalısınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Öncelikle arkadaş sitesi olarak kurulması bana bu izlenimi verdi. İkinci olarak ***, WmAracı gibi daha geniş kitlelere hitap edilebilecek platformlar zaten var. Bu durumda sizin göz önünde olmanız üstün efor ve çok sabır gerektirir bence. Beni yanlış anlamayın hevesinizi kırmak istemem ben sadece fikir beyanında bulunuyorum.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bizim ülkemizde bi 50 tl geçin haledeyim düşüncesi olduğu sürece ben de pek tutacağını sanmıyorum. Kişi bilgisi ve emeğini hiç karşılık beklemeden insanlara sunar mı tartışılır? Ha şöyle yaparsın belki bunu aşmak için belirli bir aşamadan sonra kişi bazı hizmetlerine ve yardımlarına ücret talep edebilir şeklinde o aşamaya gelene kadar bazı detayları verir o aşamaya gelince de bazı konularda ücret talep eder. Bu şekil de hem rekabet ortamı olur belki hem bu işten para kazanmak için uğraşanlarda gelir belki. Kolay gelsin başarılar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öğretiyor da para söz konusu var arkadaşın platformu ücretsiz olursa geniş bir kitleye yayılabilir diye düşünüyorum