expresstasarım adlı üyeden alıntı

Siyaset meydanına çevirmeyin gene burayı.


ölümlerin tek sebebi siyasi boşa farklı niyetler sebepler aramanın anlamı yok ...

Kendi çocuklarını mahkemeye göndermeye bile korkup arabasında gezdirenler bedelli çürük bir şekilde askerden köşe bucak kaçıranlar halkın çocukları için bol keseden siyaset yapıp savaş icat ediyor.

Vatan sağolsunmuş ben öldükten sonra sağ olsa ne olur olmasa ne olur ? Yıllardır iç yapılanmalarına göz yumuldu örgüt güçlendirildi, hiç bir ön hazırlık yapılmadan önlem alınmadan operasyonlar başlatıldı. Bu kadar şehit vermemizin sebebi de bu işte . Yazık günah değil mi bu çocuklara yarın görün bakın aralarınan bi tane zengin çıkmaz hepsi fakir fukara gariban çocukları, başkalarının koltuğu uğruna can veriyorlar. Savaş savaş diye burada yırtınanlara anlatmak istediğim buydu, halkın desteğini kırmadan istihbaratı çalıştırıp önlemler almadan savaşıyoruz diyemezsin, dersen böyle sayısız şehit haberiyle karşı karşıya kalırız. Vatan hainliği dediğimiz asıl budur işte. Ben öldükten sonra 100 terörist ölse ne olur ölmese ne olur ? Burada marifet kendi can güvenliğini tehlikeye atmadan mücadele edebilmek.

Utanmadan tabuta yaslanarak cenazede bile miting havası estirmelerinden kimin ne yapmaya çalıştığı ortada zaten .

Allah bu ölümlere sebep olanların belasını versin, terör örgütünün de onun güçlenmesine sebep olanların da bu operasyonları alel acele siyasi amaçlarla başlatıp bu kadar çocuğun ölümüne sebep olanlarında ...