Oy ve rant uğruna gencecik delikanlıları göz kırpmadan ölüme terk ettiler yine. Vermek istedikleri mesaj çok basit; "Başkanlık yoksa huzur da yok, terör var."

Hiç mi sızlamaz bir insanın vicdanı. Şehit haberi alan annelerin feryat videolarına hiç mi bakmazlar. Hiç mi katıldıkları şehit cenaze törenlerinde o al bayrağa sarılı tabut karşısında utanmazlar? Onlar hepsini yapabilir ama kalpleri kötülük ve ahlaksızlıklarla dolu.

Şehit'ler çoğaldıkça yandaş medyayla beraber KANDİL BOMBALANDI 100 TERÖRİST ÖLÜ tarzı haberler yaptırılıyor. Bilmem hatırlar mısınız yıllar önce siyaset meydanına katılan itirafçı bir terörist şöyle bir cümle kullanmıştı; "Uçaklar gelmeden 2 saat önce haberimiz oluyordu." Milleti kandırmak için yapılan KANDİL BOMBALANDI haberleri yalanın daniskasıdır. Kandil yerine çimenlikleri bombalat, MİT aracılığı ile terör örgütü gruplarını kışkırt, gencecik delikanlıları göz göre göre şehit ettir, anaları ağlat, hanımları eşsiz, çocukları BABASIZ bırak, sonra gel başkanlık iste. Hiç kimse kusura bakmasın bunu 10 yaşındaki çocuk bile kabul etmez. Ama ne yazık ki din kullanılarak göz boyanan canım ülkemde 20 yaşından 60 yaşına kadar insanlarımızın gözü boyanmıştır ve ne yazık ki at gözlüklerini çıkarıp da gerçekleri görmek istemezler. Kürsülerde her şehit haberinden sonra "kınıyoruz, bıçak kemiğe dayanmıştır vs vs.." gibi sözler sarf edilerek, çimenlik alanlar bombalatılarak hiçbir şeyi çözemezsiniz, çözemeyeceksiniz.

Allah yardımcımız olsun, Allah rahatımız için kavurucu sıcakta, ayaz soğuğunda nöbet tutan tüm abilerime / kardeşlerime yardımcı olsun.

Bakınız: Bahsettiğim KANDİL BOMBALANDI türlerinden haberler hemen başlamış.

http://www.mynet.com/haber/guncel/pkk-kamplarina-hava-operasyonu-1978773-1

*Mynet'e herhangi bir suçlama yapmıyorum yanlış anlaşılmasın.