lostyazilim
tr.link

DELL 3543 i5 8 GB RAM 2 GB EKRAN KARTI

16 Mesajlar 2.460 Okunma
lstbozum
tr.link

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
Ekran kartı 2gb ama model özelliklerini bilemiyorum. Bence asıl sıkıntı "u" işlemci. İlk çıktığından beri nefret ediyorum galiba. Aynı fiyatlarda "m" işlemci olsa en 3GHz olur tb ile 3.7 ye cıkar. U işlemciler sadece posta alıp yollamak gibi işler için kullanılır. Ha biz ütü ile kahve de pişirriz ama amacına uygun olmuş olmaz :) u işlemciler şarz çok yemez. 5 saat film izleyebilirsin. Ama tavsiye etmem. siz m işlemciye bakın.

wmaraci
reklam

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

uzunlarpc adlı üyeden alıntı

2GB Ekran Kartı Düşük öylemi ?

512MB'De Kral Oyunlar Çalıştırıyor Bence Gayet İyi Sizin Ekran Kartı Kaç GB Hocam ?

O arkadaş bellekten bahsetmemiş ki. Ekran kartı belleği tek başına pek bir şey ifade etmez. Intel HD serilerinin görünürde 4-6 GB belleği var ona bakarsanız. GeForce serisi giriş seviye, ofis bilgisayarları için ideal.

Hocam işlemci U serisi. İleride pişmanlık yaratabilir. Ama dolar 2.90'ı görmüşken 1500 liraya bilgisayar bulmak da ayrı bir dert. Çok yüksek sistem gerektiren işler yapmayacaksanız alabilirsiniz.

• Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

kendoka adlı üyeden alıntı

Ekran kartı 2gb ama model özelliklerini bilemiyorum. Bence asıl sıkıntı "u" işlemci. İlk çıktığından beri nefret ediyorum galiba. Aynı fiyatlarda "m" işlemci olsa en 3GHz olur tb ile 3.7 ye cıkar. U işlemciler sadece posta alıp yollamak gibi işler için kullanılır. Ha biz ütü ile kahve de pişirriz ama amacına uygun olmuş olmaz :) u işlemciler şarz çok yemez. 5 saat film izleyebilirsin. Ama tavsiye etmem. siz m işlemciye bakın.

Hocam ben de sizin gibi düşünüyorum, bir hata sonucu ben de U serisi kullanıyorum ama düşününce zaten bu işlemciler yüksek sistemler için üretilmiyor. İhtiyaca göre.
kendoka

kişi bu mesajı beğendi.

uzunlarpc uzunlarpc Uzunlar Pc Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1343
  • Beğeniler 259 / 258
  • Ticaret 22, (%100)

brown adlı üyeden alıntı

O arkadaş bellekten bahsetmemiş ki. Ekran kartı belleği tek başına pek bir şey ifade etmez. Intel HD serilerinin görünürde 4-6 GB belleği var ona bakarsanız. GeForce serisi giriş seviye, ofis bilgisayarları için ideal.

Hocam işlemci U serisi. İleride pişmanlık yaratabilir. Ama dolar 2.90'ı görmüşken 1500 liraya bilgisayar bulmak da ayrı bir dert. Çok yüksek sistem gerektiren işler yapmayacaksanız alabilirsiniz.

nasıl bellekten bahsetmemiş yazıyı duzgun okuyun , ekran kartı sıkıntı yaratabilir yazmış bende ekran kartı boyle boyle yazdım 2'mizde aynı şeyden bahsediyoruz .

Arkadaş ekran kartı yazmışta bende ram mı yazmışım ?

Ben bu işin icindeyim haftada 2-3 pc geliyor bana laptopdan kasaya kadar 1GB 256 Bit Nvidia Ekran Kartı Fazla Bile İş Görür Benim Açımdan.

wmaraci
wmaraci

ogzhntr ogzhntr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Elektrik - Elektronik Tekniker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 1858
  • Beğeniler 89 / 532
  • Ticaret 2, (%100)
Öneriniz için teşekür ederim işlemcinin sıkıntı olacagını duşunmedim

Ek Olarak:

kendoka adlı üyeden alıntı

brown adlı üyeden alıntı

Bütceyi yükseltmeyi düşünuyorum satın alacagim zaman size donuş yaparim hocam.

• Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

uzunlarpc adlı üyeden alıntı

nasıl bellekten bahsetmemiş yazıyı duzgun okuyun , ekran kartı sıkıntı yaratabilir yazmış bende ekran kartı boyle boyle yazdım 2'mizde aynı şeyden bahsediyoruz .

Arkadaş ekran kartı yazmışta bende ram mı yazmışım ?

Ben bu işin icindeyim haftada 2-3 pc geliyor bana laptopdan kasaya kadar 1GB 256 Bit Nvidia Ekran Kartı Fazla Bile İş Görür Benim Açımdan.

Hocam tartışma yaratmak istemiyorum ama 2-3 pc gelmesi hiç bir şey ifade emez. Bir bellek değeri yazarak ekran kartı yorumu yapıyorsanız benim açımdan hiç bir şey bilmiyorsunuz demektir. Bahsettiğiniz arkadaş benim forum dışından da bir dostum, ben onun neden bahettiğini gayer iyi anlıyorum. siz "böyle böyle" falan yazmamışsınız yalnızca ekran kartının bellek miktarından söz etmişsiniz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al