Merhaba arkadaşlar bir kaç arkadaşımın isteği üzerine bu konuyu açmayı uygun gördüm. Bu grubun amacı günde katılan her üye diğer üyelerin sitelerini 20 dk boyunca gezinti yaparak googleda yukarılara çıkma imkanı sağlamaktadır.

Kurallar

1. Katılmak İsteyenler : http://www.alexa.com/siteinfo/opencartdersler.com şeklinde sitesini yazsın

2. Alexa toolbar kurmalılar: http://www.alexa.com/toolbar

3. Her üye diğer üyelerin sitelerini 20 dk olmak şartıyla gezini yapmalılar. Burada dikkat edilecek husus her 4-5 dk bir sitede başka linklere tıklayıp gezinimi sağlanması gerekir.

4. Browser ve ip adresinin son 4 hanesi kapalı olacak şekilde eklemeliler.

5. + 18 siteler wa-rez paylaşımlı siteler yadasışı ve ülke ilke ve inkilaplarına aykırı yayın yapan siteler kabul edilmemektedir.

6. O gün işi olanlar önceden pm yoluyla haberdar etsinler o günü izinli sayılacak . ve sonraki gün bunu telafi edecektir.

7. Biz bunu google için yapmaktayız. Alexa baz almamaktayız. Çünkü Alea google göre baz alıp sonuç göstermektedir. Alexadan link alınmasının sebebi girişlerin kontrolu içindir.

Not: En önemli konu gezinti olayıdır. Lütfen gezinti yaparken özverili olalalım . Kendine güvenmeyen zamanı olmayan başvuru yapmasın. Grubumuz 5 Kişi olunca gezinmeler başlayacaktır. Ayrıca Gezinti yapacaklar arkadaşlardan ricam adblockerplus eklentisini gezinti esnasında pasifediniz.

İp Adresinizi Öğrenme :

http://whatismyipaddress.com/tr/ip-im

Alexa Toolbar :

http://www.alexa.com/toolbar



Ek Olarak :

Örnek Gezinme :

20/08/2015 gezintileri başlandı

başlangıç : xx:xx

bitiş : xx:xx

ip : 95.7.14.x.xxx

browser: mozilla firefox



ilgi olmadığından grup kapanmıştır !