Arkadaşlar artık gerçekten canıma tak etti. 5 aydır kullandığım host son 2 haftadır sürekli cpu aşıyor. Siteme gelen hit zaten belli taş çatlasa gün içinde max. 20 tekil hit gelir. Eklentiler desen onlarda şunlar: akismet,jetpack,wp-optimize,contack form, wp pagenavi, google xml sitemaps, regerenate thumb. bu kadar sadece bunlar yüklü. Ay başı cpu aşıyor dediler durdum resimleri optimize ettim gereksiz olan herşeyi sildim temizledim vs vs. internette bulduğum yöntemleri denedim kısacası fakat gelin görün ki an itibari ile cpu oranım %85 ve siteye artık sürüne sürüne giriyorum. Çok fazla kasıyor.

Şirkete ticket atıyorum biz bilemeyiz diyolar yazılımsaldır diyolar yada bitane sss sayfaları var onu atıyolar saçmalıyolar kısacası. Yazılımsalsa hangi yazılımdan kaynaklanıyor bu? Wordpress'i benim gibi herkes kullanıyor neden sizde de bu sorun yok?Gerçekten dediğim gibi sorun çözülecek gibi değil arkadaşlar aylık ödeme yapabileceğim bir host firması arıyorum lütfen iyi güzel ve en önemlisi kaliteli olsun. Teşekkürler.

Edit: Şuan ki kayıtlı olduğum firma alastyr'dir.

Edit2: Yorum yapan arkadaşların çoğu alastyr'den memnun çıktı. Ben de sorunu kendimde arıyorum şuan wordpress'i sildim tamamen herşeyi sildim yani. Yedekleri yükledim ve belli başlı eklentileri tekrardan yükledim. Jetpack'ı yüklemedim ağırlık yapıyo diyolar. Bunun dışında yüklediğim eklentiler; wp-optimize,contack form, wp pagenavi, google xml sitemaps, regerenate thumb, akismet, wp fastest cache ve wp-optimize eklentisi. Şuanlık bi sorun yok. Bakalım ilerleyen günlerde bişey olacak mı? Yine bunların dışında biri bana mysql sorgularını nasıl azaltacağımı söylerse sevinirim.

Edit3: Arkadaşlar şuan iyi gidiyor gibi fakat bu mysql sorgularını nasıl azaltabilirim gereksiz olanlarını yani. Bazı arkadaşlar mysql sorgularını azalt diye yorum yapmışta. Birde bu wp-db manager eklentsini yüklemeli miyim sizce?