Organik beğeni derken neyi kastediyorsunuz? Beğenenlerde insan zaten, bu fikri kim nerden buldu gerçekten anlamıyorum.
Size bilgi vereyim, facebookta herhangi bir kişi durumunuzu beğendiğinde o kişinin arkadaşları ana sayfada " xxxxx bu sayfadaki videoyu beğendi" gibi bildirimler çıkar, eğer paylaşımınız enteresansa o kişilerde sayfanızı ve paylaşımı beğenir. Şuanki sayfaların 70% i bu yöntemi kullanıyor. Çünki bir paylaşımın değeri ona gelen beğeniden belli oluyor. Herkes beğenileri çok görünce "iyi bir şeyki bu kadar insan beğenmiş" diyor. Sizin birşeyi beğendirmenizle ben para kazanmıyıcam zaten fakat yalnış düşünüyorsunuz diye bilgimi paylaştım :)
Size bilgi vereyim, facebookta herhangi bir kişi durumunuzu beğendiğinde o kişinin arkadaşları ana sayfada " xxxxx bu sayfadaki videoyu beğendi" gibi bildirimler çıkar, eğer paylaşımınız enteresansa o kişilerde sayfanızı ve paylaşımı beğenir. Şuanki sayfaların 70% i bu yöntemi kullanıyor. Çünki bir paylaşımın değeri ona gelen beğeniden belli oluyor. Herkes beğenileri çok görünce "iyi bir şeyki bu kadar insan beğenmiş" diyor. Sizin birşeyi beğendirmenizle ben para kazanmıyıcam zaten fakat yalnış düşünüyorsunuz diye bilgimi paylaştım :)
Toprağın gıdası: Organik atıklar
Ahır gübresi:
Buna "hayvan gübresi" ya da "çiftlik gübresi" de denir. Bu gübre, ahır ve çiftlik avlularında biriken hayvan dışkıları (sıvı ve katı) ile yataklık, saman ve ot kalıntılarının karışımından oluşur. Ahır gübresi tarımsal açıdan değerlidir, çünkü; organik maddelerin çürümesiyle birlikte topraktaki besin maddeleri daha fazla faydalanılır hale gelir. Ahır gübresi, topraktaki humus miktarını ve kolloidal maddeleri artırır, toprağa yararlı bakteriler katar ve onların çoğalması için uygun toprak şartları sağlar, toprak için uzun süreli bir azot kaynağıdır, toprağın katyon alış-veriş kapasitesini artırır, asit karakterini düzeltir ve erozyondan korunmasına yardımcı olur. Ahır gübresinin toprağın fiziksel, kimyasal ve biyolojik özellikleri üzerine olumlu etkilerinin bir sonucu olarak toprak verimliliği de büyük ölçüde artar. Değişik ürün gruplarında yapılan araştırmalar, ahır gübresinin ürün artırmadaki etkisinin azalarak 3-4 sene devam ettiğini göstermiştir.
Tabiri caizse ben direk ahır gübresi arıyorum. :D
Birçok web sitesi veya forumlarda organik hitler, twetter, facebok paylaşımları v.s. şu kadar... diye açılan konularda sonradan görünen o ki hiç biri organik değilmiş.
Arkadaşın bir sitesi için 1000 face beğeni almıştık. Bazen analiz siteleri 200-300 arası gösteriyor bazen ise hiç "0".
Facebok kullanımı konusunda neredeyse bilgim yok denecek kadar az. Bu yüzden programlarla yapılan paylaşımlardan uzak duruyorum.
Biraz uğraştırsa da facebok arkadaş ekleyerek, kişilerin zaman tünelinde belli bir tanıtım yapmış bulunmaktayım. Hatta bazen arkadaşlık daveti yollayan veya önerenler oluyor. Sağolsunlar bu sayede faydalarını görmedim desem yalan olur.
Sayfaları seo kriterlerine uygun olarak eklemem ve Facebok paylaşımları sayesinde Google de kelime anahtarlarına göre düzenlediğim sayfalarım 1. sayfada ve üst sıralarda.
Yardımcı olmaya çalışmanız takdire şayan. Fakat sizi bu konuda maddi anlamda kazanç elde edeceğinizi itham etmedim. :) Yanlış anlaşıldığımdan dolayı kusura bakmayınız.
Tekrar teşekkürler.
Sayfamızı beğenmeniz yeterli.
Organik olarak :D