-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Siteyi bugünden itibaren kuracağım sistemide bir kaç güne yazmış olurum ( wordpress ) buradan da linkini paylaşacağım..
Lütfen konu dışında link çıkışı vermeyiniz, sitem aktif olunca oraya üye olup linkteki paylaşımı orada yapabilirsiniz.
Konu hakkında bilgi sahibi iseniz lütfen özel mesaj gönderiniz.
Teşekkürler..
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
wdrleo
Back-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Full-stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Ionic ve phonegap ile uğraşmışlığım var. Çalıştırması ve kurması çok basit işlemler ancak yazılımı bir türlü build edemedim. Sürekli bir hata, bir hatayı çözdükten sonra yeni bir hata :) bu hatalar direk olarak ionic'in publish komutuyla ilgili hatalar.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yardımları bekliyorum.
Bu arada böyle güzel şeylere merak saran insanları görmek sevinç verici çünkü Türkiye'de bu konularda kaynak gerçekten çok az. Sorunlarımın tamamını yabancı kaynaklarla çözmeye çalıştım. Türkçe kaynak olsa belki daha kolay olurdu işlemler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
wdrleo adlı üyeden alıntı
Ionic ve phonegap ile uğraşmışlığım var. Çalıştırması ve kurması çok basit işlemler ancak yazılımı bir türlü build edemedim. Sürekli bir hata, bir hatayı çözdükten sonra yeni bir hata :) bu hatalar direk olarak ionic'in publish komutuyla ilgili hatalar.
Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yardımları bekliyorum.
Bu arada böyle güzel şeylere merak saran insanları görmek sevinç verici çünkü Türkiye'de bu konularda kaynak gerçekten çok az. Sorunlarımın tamamını yabancı kaynaklarla çözmeye çalıştım. Türkçe kaynak olsa belki daha kolay olurdu işlemler :)
Tüm sorunlarımızı kuracağım sitede belirteceğiz ve yardım talep edeceğiz.
Bende kaynak bulamadığım için ilk Türkçe kaynak kütüphaneyi kurmak istedim.
Domain başta kişisel web sitemden subdomain olarak düşündüm daha sonra alt yapıyı ve paylaşımları olduğu gibi başka domaine taşıyabilirim.
Lütfen beklemede kalın ..
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial