zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Stil dosyası ne demek ? Weblebinin stil dosyası hangisi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
sitil dosyasi style.css'dir
zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Normal hostta da weblebiyi günlerce yükleyememiştim ; local hostta da weblebiyi yükleyemiyorum .Stil dosyası kayıp diyor .Oysa yeni ve bütün olarak indirdim .Nasıl yükleyeyim tarif eder misiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
zipli dosyanın içinde pluginler vs gibi başka dosyalar varsa bu sorunu verir, ya dosyayı zipten veya rardan çıkartıp tema klasörünü ftpden atın ya da csariaslan'ın dediği gibi sadece tema klasörünün ziplenmiş halini admin panelinden yükleyin..
zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet zipli dosyanın içinde pluginler var .Bunun için xamppta ftp yi kullanmak istiyordum .FTP den atamam çünkü xamppta ftp den nasıl atılır bilmiyorum .
Temayı yapanlar keşke buna bir çözüm bulabilseler : İşte zipli weblebi yi admin panelinden yüklerken aldığım hatalar :
Warning: fopen(C:\xampp\htdocs/wp-content/themes/zip-weblebi-15/style.css) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wp-includes\functions.php on line 4339
Warning: fread() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\wp-includes\functions.php on line 4342
Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\wp-includes\functions.php on line 4345
Önizleme | Etkinleştir | Tema sayfasına geri dön
Ek Olarak: Peki oldu cevaplar için teşekkürler .Temayı değiştirmem gerekiyor zaten ,değiştirilmesi gerekiyor .Ömrümü çürüttü bu tema :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
ftp programi yüklümü pcnizde yüklü değilse cute ftp indirin ben size anlatiyim burdan nasıl atcağinizi gönderdiğim sekildedemi yükleyemediniz? yüklemede sorun yok ben denedim calisiyor hic bir sorun yok
zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
FTP filezilla yüklü. Bilgisayarımda da local hostta yüklü .FTP de sorun yok .Ve dediğinizi yaptım ; içiçe olduğu için yüklenmiyormuş .Weblebi temasını zipledim ve yükledim oldu .Bilgilendirme için çok teşekkür ederim