Adsense onay işlemini bilgisayar değil, insanlar yapıyor (öyle düşünüyorum. :D). Dolayısıyla sitenize onay için giren editörü sitenize bağlayamazsanız alamazsınız. İsterse her şeyiniz dört dörtlük olsun sitede.

Kendinizi düşünün. Şimdi şu anda o site sizin olmasın. İlk defa giriyor olun. Siteye girer girmez ne düşünürdünüz? Diğerlerinin kopyası bir site mi? İlginç bir site mi? Hizmet odaklı bir site mi? Yani siz internette reklam vermek için dolaşan birisiniz ve o siteye girdiniz. Reklam verir miydiniz?

Google'ı anlamak istiyorsanız, kendinizi anlamalısınız. Kendinizi Google yerine koymalı ve öyle girmelisiniz siteye. Sadelik, temizlik ön planda olmalı. Sırf reklam alanını belirtmek için "Buraya sponsor reklam alınır" tarzı gereksiz banner koymayın. İtici duruyor böyle şeyler.

Temiz olsun siteniz. İnsanlara bu sitenin reklam için değil de, bir şeyler öğretmek için açıldığı hissini verin. Bunu yaparsanız Adsense editörleri de bu hisse kapılırsa onayı kaparsınız.

O "site kötü ama reklam almış yea" dediğiniz siteler Adsense almıyorlar. Adamların adsense hesabı zaten oluyor, temiz bir siteyle Adsense alıp o sitede kullanıyorlar. Ayrıca hizmet her zaman için önemlidir. Google hizmete önem veriyorsa, kullanıcıların da hizmete önem vermesini ister.