REFERANSLAR
Cronix adlı üyeden alıntı
Başarılar kardeşim dürüst ve temiz bir kardeşimizsin inşallah bu temiz işlerin müşterilerine yansır hep.
shey42 adlı üyeden alıntı
Arkadaş ile çalışıldı çok ilgili ve anlayışlı birisi Full paket alındı ayrıca siteleride çok iyi durumda tşkler
emekli64 adlı üyeden alıntı
Anlaşma sağlanmış, ödeme yapılmış ve bilgiler gönderilmiştir. Hayırlı olması temennisi ile.
İşini titizlikle yapan bir arkadaşımız. Kendisine teşekkür ediyorum.
senturksun adlı üyeden alıntı
Arkadaşa 3 adet makale gönderdim, çok sabırlı olduğunu bilmenizi isterim. Dikkatimden kaçan bir kaç hata yüzünden yeniden ekleyip düzenledi 2-3 kere. Hiç bir sorun çıkarmadan kibarca yardımcı oldu. Umarım faydasını görürüz.
uzayli adlı üyeden alıntı
Arkadaştan toplam 9 link aldım. Çok ilgili ve güvenilir. Hemen linklerimi ekledi sağolsun. herkese tavsiyemdir.
Cronix adlı üyeden alıntı
Başarılar kardeşim, dürüst ve temiz iş ahlakına sahip bir kardeşimizsin Allah güzel satışlar nasip etsin
cladius adlı üyeden alıntı
Arkadaştan 1 adet tanıtım yayını aldım, makaleyi biraz aceleye getirdim ama sağolsun beni uyardı ve makaleyi biraz daha genişlettik, en son hali hazır olunca anında sitede yerini aldı
diğer konu tanıtımlarım için de artık çalışma yapacağım.
Çalışma için kendisine teşekkür ederim, başarılar dilerim .
ido_47 adlı üyeden alıntı
2 gün önce 2 adet adet tanıtım yazısı alındı. Sözünü verdiği gibi aynı gün yayınladı. Teşekkür ederim.
okuzseo adlı üyeden alıntı
22 adet siteden tanıtım yazısı alındı. Hem saygılı hem muhabbeti iyi hem de kaliteli siteleri ile güzel bir satıcı. Kesinlikle tavsiye ederim.