Merhaba arkadaşlar, sitenin adresini özelden yollamayı uygun buluyorum.

Siteden bahsedersek 1 aylık ömrünü yeni doldurdu, ilk olarak özgün makaleler farklı makaleler girerek siteye bir takım hit sağladık. (tamamen doğal) Facebook gruplarımızı bağlayarak güzel bir sosyal ortam hazırladık. Mesela 9000 kişilik sitenin oyun grubu, 4000 kişilik fifa grubu gibi. Yaklaşık 4000 kişilikte Twitter doğal takipçimiz oluştu. Bunun yanında şimdi ki düşüncemiz oyun kanalımızı ve youtube kanalımızı oluşturmak.

Son zamanlarda Alexa'ya değer verdik ve bu miktar 10 milyondan 7 milyon sonra 4.5 milyona gün itibari ile 4.2 milyona kadar geriledi. Bunu gün geçtikçe ekip olarak arttırmaktayız. Alexa suan 2.7 :)

Gelelim asıl konuya , sitemiz için içerik ne kadar çok artarsa bu bizi o kadar geliştirir. Her yönden :)

- Haftada 2-3 saatini sitemize haber girmeye ayıracak, en azından haftada 3 haber girecek.

- Girdiği haberlerde Türke imla hatalarına dikkat edip, ilgi çekici haberler yazacak. Aynı zamanda görseller ile zenginleştirecek editörler arıyoruz.

- Wordpress bilgisi olmayana kısa bir eğitim verilir, aramıza katılacak kişi bizimle diğer etkinliklere de girebilir. Whatsapp grubumuz ve facebook grubumuza gelebilir, yönetim adına olan.


* Herhangi bir gelirimiz olmadığından ücret ödeyemiyoruz , ancak gelir geldiği zaman pay verilecektir. Kuşkunuz olmasın, bu şartı bilerek özel mesaj isteyiniz veya atınız (!)