Öncelikle sabahtan beri uğraştığımı belirtmek isterim ama sonuca tam olarak ulaşamadım. Sorun şu şekilde başladı.

Ben WP tabanlı sitemi 4.3'e yükseltmemle sitemde görünürde bir sorun yaşanmadı ancak admin paneline girdiğimde sadece boş sayfalarla karşılaştım. Ne oluyor derken temayı eklentileri tek tek kontrol ettim.

Sonunda wp super cache ile all in one seo pack eklentilerinin sorun çıkarttığını gördüm. Bunları etkisizleştirince problem ortadan kalkıyordu. Sonradan bir hata sonucu (wordpress reset) wp yi sıfırladım. Sıfırlayınca DB i felan silmiş eklentiler ve tema devre dışı kaldı. DB bağlı değilken tema ve bütün eklentiler kuzu gibi çalışıyor admin paneli herşey yerinde.

Sorun benim veritabanında siteye bağlayınca eklentiler cozutuyor.

Cache programlarının sorununu Başka bir cache eklentisine (WP Fastest Cache) geçerek çözdüm. Ancak olmazsa olmazlarımdan all in seo pack hala sorunlu.

SORU:
Veritabanında all in one seo pack ayarları var mıdır? Varsa nasıl silerim?


Teşekkürler..

Ekleme 1: Şu an veritabanında wp-options içerisine her eklentinin ayar eklediğini öğrenmiş bulunuyorum. Biz eklentileri silsekte bu kalıntılar veritabanı içinde saklanmaya devam ediyor. Clean Options diye 2 yıldır güncellenmeyen ve bu kalıntıları temizleyen bir eklenti buldum umarım işe yarar.