lostyazilim

Uygun fiyata anahtar teslim wordpress kurulumu

25 Mesajlar 2.811 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ferzileyto ferzileyto Better Call Fevzi ! Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)

pm atıldı

wmaraci
reklam

TeknoCoder TeknoCoder WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sistem Geliştiricisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 40 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
PM lütfen

• Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)

Pm atıldı

mymurat1 mymurat1 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hukuk Öğrencisi
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 367
  • Beğeniler 78 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
fiyat lütfen

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)
İş alımı güncel, referanslarımı dileyenlere gönderebilirim.

droguzhan droguzhan 2016lys.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 5 / 24
  • Ticaret 3, (%67)
Valla hocam bilmeyenler için iyi hoş da WP ve eklenti kurulumunu hiç bilmeyen adam bile Softoculous'tan 1 dk içinde kurar. %90 tüm hostinglerde bulunmakta zaten bu hizmet. Ek olarak, tanıtım vereceğiniz sitenin hit ve PR değeri ile konuda geçen 100 facebook grubunun toplam üye sayısını da paylaşırsanız daha cazip olur. Fiyatı bilmiyorum ama elinizde bir bot varsa -ki forumda bir arkadaş uygun fiyata yüzlerce grupta paylaşım için bot satıyordu- yaptığınız şeyi de ona göre fiyatlandırmalısınız. Şahsen kağıt üzerinde gördüğüm bu işleme 10 TL'den fazla vermem o da tanıtım hatrına.
Yine de iyi satışlar diyeyim, WM forumunda gördüğüm en garip hizmetlerden birisi. Yanlış anlamayın bir şeyleri baltalamak değil niyetim sadece ŞAHSİ düşüncemi söyledim.

Sınav ve Yerleşme Süresince Yardımcınız: 2016lys.com

• Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)

droguzhan adlı üyeden alıntı

Valla hocam bilmeyenler için iyi hoş da WP ve eklenti kurulumunu hiç bilmeyen adam bile Softoculous'tan 1 dk içinde kurar. %90 tüm hostinglerde bulunmakta zaten bu hizmet. Ek olarak, tanıtım vereceğiniz sitenin hit ve PR değeri ile konuda geçen 100 facebook grubunun toplam üye sayısını da paylaşırsanız daha cazip olur. Fiyatı bilmiyorum ama elinizde bir bot varsa -ki forumda bir arkadaş uygun fiyata yüzlerce grupta paylaşım için bot satıyordu- yaptığınız şeyi de ona göre fiyatlandırmalısınız. Şahsen kağıt üzerinde gördüğüm bu işleme 10 TL'den fazla vermem o da tanıtım hatrına.
Yine de iyi satışlar diyeyim, WM forumunda gördüğüm en garip hizmetlerden birisi. Yanlış anlamayın bir şeyleri baltalamak değil niyetim sadece ŞAHSİ düşüncemi söyledim.

Hocam zaten bu tarz bir hizmeti bilmeyen kişiler satın alır. Bilen adam neden satın alsın. Sen ben veya forumda takılan webmasterlar için wordpress kurulumu, tema kurulumu, eklenti kurulumu, hız optimizasyonu, türkçeleştirme çocuk oyuncağıdır belki, ama forumu bir tararsanız yine aramızda web siteleri olan birçok arkadaşın tema kurulumu sırasında bir sürü hata ile karşılaştığını, yardım konusunu açtığını görürsünüz. Kaldı ki her temanın kendine has özellikleri vardır, bir yerde takıldın mı ve bunun çözümünü bulamadın mı kafayı yersin, en azından ben bu işlere ilk başladığım zamanlarda bu şekildeydim, düzgün kaynak bulamadığım zamanlarda yardım almak durumunda kalıyordum ücretli olarak.

Kaldı ki aklınıza takılan herşeyi özel mesaj yardımı ile sorma şansınız var, beğenirsiniz beğenmezsiniz, siteyi merak edersiniz, paylaşım scriptini merak edersiniz, selam vermek istersiniz vs vs özel mesaj bunun için var.

Sizin için belki garip gelebilir ancak bu ilanım ile tanışıp da halen forum dışında düzenli olarak destek sağladığım, muhabbet ettiğim müşterilerim var, demek ki o kadar da garip değil :)

Son olarak tekrar ediyorum, özel mesaj merak ettiğiniz konuları sormak için var. Ayrıca ilanı okursunuz işinize gelir veya gelmez, işinize gelirse iletişime geçer destek alırsınız işinize gelmezse görmezden gelir yolunuza devam edersiniz, olumsuz yoruma kaçan ŞAHSİ fikirler de bir nevi baltalamak oluyor, bu da benim ŞAHSİ fikrim.

Saygılar, hayırlı günler.

barbaroscakar barbaroscakar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Sistem ve Ağ Uzmanlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 1, (%100)
Wordpress tema kurulumunda yardımını istedim. Arkadaş yardımcı olup isteklerimi kısa sürede yerine getirdi.

Teşekkürler.

ziyakgul ziyakgul Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Z** A**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 36 / 59
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba vereceğiniz fiyat temaya ya da sektöre göre değişiklik gösteriyor mu ?

• Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 188 / 420
  • Ticaret 12, (%100)

ziyakgul adlı üyeden alıntı

Merhaba vereceğiniz fiyat temaya ya da sektöre göre değişiklik gösteriyor mu ?

Vereceğim fiyat yukarıdaki hizmetler için fix bir fiyattır ancak ekstra olursa ayrı fiyatlandırma yapabilirim. Mesela wordpress + woocommerce altyapılı alışveriş sitesi kurdurmak isteyebilirsiniz , tüm kurulum fix fiyata dahildir, bunların yanı sıra örneğin 100 Tane de ürün girişi yaptırmak istersiniz, bu da ekstraya tabidir. Veya 3 banner haricinde 5 banner daha yaptırmak istersiniz, bu da ekstraya tabidir, bunlar konuşularak sonuca bağlanılır.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al