droguzhan adlı üyeden alıntı
Valla hocam bilmeyenler için iyi hoş da WP ve eklenti kurulumunu hiç bilmeyen adam bile Softoculous'tan 1 dk içinde kurar. %90 tüm hostinglerde bulunmakta zaten bu hizmet. Ek olarak, tanıtım vereceğiniz sitenin hit ve PR değeri ile konuda geçen 100 facebook grubunun toplam üye sayısını da paylaşırsanız daha cazip olur. Fiyatı bilmiyorum ama elinizde bir bot varsa -ki forumda bir arkadaş uygun fiyata yüzlerce grupta paylaşım için bot satıyordu- yaptığınız şeyi de ona göre fiyatlandırmalısınız. Şahsen kağıt üzerinde gördüğüm bu işleme 10 TL'den fazla vermem o da tanıtım hatrına.
Yine de iyi satışlar diyeyim, WM forumunda gördüğüm en garip hizmetlerden birisi. Yanlış anlamayın bir şeyleri baltalamak değil niyetim sadece ŞAHSİ düşüncemi söyledim.
Hocam zaten bu tarz bir hizmeti bilmeyen kişiler satın alır. Bilen adam neden satın alsın. Sen ben veya forumda takılan webmasterlar için wordpress kurulumu, tema kurulumu, eklenti kurulumu, hız optimizasyonu, türkçeleştirme çocuk oyuncağıdır belki, ama forumu bir tararsanız yine aramızda web siteleri olan birçok arkadaşın tema kurulumu sırasında bir sürü hata ile karşılaştığını, yardım konusunu açtığını görürsünüz. Kaldı ki her temanın kendine has özellikleri vardır, bir yerde takıldın mı ve bunun çözümünü bulamadın mı kafayı yersin, en azından ben bu işlere ilk başladığım zamanlarda bu şekildeydim, düzgün kaynak bulamadığım zamanlarda yardım almak durumunda kalıyordum ücretli olarak.
Kaldı ki aklınıza takılan herşeyi özel mesaj yardımı ile sorma şansınız var, beğenirsiniz beğenmezsiniz, siteyi merak edersiniz, paylaşım scriptini merak edersiniz, selam vermek istersiniz vs vs özel mesaj bunun için var.
Sizin için belki garip gelebilir ancak bu ilanım ile tanışıp da halen forum dışında düzenli olarak destek sağladığım, muhabbet ettiğim müşterilerim var, demek ki o kadar da garip değil :)
Son olarak tekrar ediyorum, özel mesaj merak ettiğiniz konuları sormak için var. Ayrıca ilanı okursunuz işinize gelir veya gelmez, işinize gelirse iletişime geçer destek alırsınız işinize gelmezse görmezden gelir yolunuza devam edersiniz, olumsuz yoruma kaçan ŞAHSİ fikirler de bir nevi baltalamak oluyor, bu da benim ŞAHSİ fikrim.
Saygılar, hayırlı günler.