-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Arkadaşlar yetti artık kaç saattir site taşımaya çalışıyorum. Full FTP upload ettim olmadı. Sıfırdan Wordpress kurup DB'yi upload ettik olmadı. Hosting şirketi bilgileri istedi biz tasiriz diye yapamadılar. Kaç saat uğraştılar sonra olmuyor yapamıyoruz diye mail attılar. Bu kadar mı zordu bir taşıma işlemi. Bu işi hayrına veya makul ücrete yapabilecek arkadaşlar varsa yardım ederlerse memnun olurum. Geberdim sabahtan beri. Kaç ziyaretçiye rezil olduk.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Şu an eski cPanel'e ulaşabiliyorsan halledelim bro.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
hocam suan siteniz veritabanı hatası veriyor bu hatayı bende yıllarca aldım 1 bu hata tasındıktan sonra oluyor 2 alan yetersizligi fazla trafikten ben bu yüzden sitemi sattım ustat sana kolay gelsin wp tabanlı tüm sitelerde gözükebilir bu hata
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İş halledilmediyse pm at yardımcı olayım kardeşim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
hocam hostingler bu konuyu cözemiyorlar buna emin olabilirsin o kadar blgileri yok cünki siteniz bu sekilde kalmaya devam edecek olursada domani askıya alırlar cünkü baskı varmış gibi geldi bana siteye yani tarafikle alakalı bence Allah yardımcın Valla kolay degil hocam saygılarımla
Ek Olarak: hocam hostingler bu konuyu cözemiyorlar buna emin olabilirsin o kadar blgileri yok cünki siteniz bu sekilde kalmaya devam edecek olursada domani askıya alırlar cünkü baskı varmış gibi geldi bana siteye yani tarafikle alakalı bence Allah yardımcın Valla kolay degil hocam saygılarımla
2 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
hocam team aç bakalım sende görmüş olursun ;)
Kişisel Blog - http://ekyildiz.co