-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Daha yapım aşamasında ama sade kolay bişey istedim. Direk müzik aadı yazıp download basıp indirmek yani basit olsun istedim.
http://i.hizliresim.com/5kDnzR.jpg
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
resim direkt linkini de koyar mısın
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yaz
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Site linki olmadigi icin incelemeyi sadece resim üzerinden yapa biliyoruz. Görünüs olarak cok sade yani cok güzel diye bilirim ama bunun yaninda funktionlarda cok önemli...
ben sahsen youtube-mp3.org cok kullaniyorum bu tarz bir site yapa bilirseniz cok basarili ola bilirsiniz...
Milyonlarca insan youtube'da dolasiyor bazen ismini bilmedigi bir müzik denk geliyor video'da ve hosuna gidiyor o sarkinin veya melodinin ismini arastirip bulacagima youtube'daki video linkini yapistiriyorum müzigi indiriyorum:) Yani bu tarz yaparsaniz cok tutar yinede siz bilirsiniz bu benim fikrim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
CennetKapisi adlı üyeden alıntı
Site linki olmadigi icin incelemeyi sadece resim üzerinden yapa biliyoruz. Görünüs olarak cok sade yani cok güzel diye bilirim ama bunun yaninda funktionlarda cok önemli...
ben sahsen youtube-mp3.org cok kullaniyorum bu tarz bir site yapa bilirseniz cok basarili ola bilirsiniz...
Milyonlarca insan youtube'da dolasiyor bazen ismini bilmedigi bir müzik denk geliyor video'da ve hosuna gidiyor o sarkinin veya melodinin ismini arastirip bulacagima youtube'daki video linkini yapistiriyorum müzigi indiriyorum:) Yani bu tarz yaparsaniz cok tutar yinede siz bilirsiniz bu benim fikrim
Yorum için teşekkürler. Youtubedeki videonun adını yazsanızda büyük ihtimal indirebilirsiniz diye düşünüyorum. kullanımı kolay. downloada basarsanız inecektir. bekleme yok , ordan brdan fırlayan reklamlar yok