Ekonomin kötü olduğu ortada. Bu tartışmaya açık değil. Tartışacaksanız neden ve nasıl düzeltileceğini tartışın. Nedenlerir açıkca ortada.

Sağcısı benim dediğim olacak diyor solcusu benim dediğim olacak diyor keza teröristi de benim dediğim olacak diyor. 2008'e kadarki dönemde o kadar güzel gittiki herşey milletin afedersiniz bir yerleri kalktı. Bu seçimde de mevcut iktidarı yıkmak için iyice kafayı yediler. Hatırlayın AKP'nin ilk seçildiği yılları. Ne kadar berbat bir haldeydik. Zaten düzelmemiz de uzun zaman aldı. Ama halk bunu anlayamıyor. Sanıyor ki zaten herşey iyi bunlar gitse de yine iyi olacak. Öyle olmuyor işte. Birden gönderemezsin. Çok kötü bir politika izleseler de ortalıktan bir an yok edemezsin. CHP şuan iktidara gelse nasıl olur sizce? Yapacağı ilk iş imam hatiplere, muhafazakar kesime saldırmak. Böyle mi ekonomiyi iyileştirecek? Keza MHP iktidar olsa ortalığı terör alanına çevirecek. AKP'nin zaten ne yaptığı belli değil. Bir teröristin yanında bir vatanseverin yanında.

Hani alternafit yok deniyordu ya AKP'ye. Şuan alternatifi felan geçtim, iktidar olabilecek bir parti dahi kalmadı ortada. Yeni bir soluk lazım bu ülkeye. Yeni bir oluşum, yeni simalar, yeni 2008 öncesi dönemdeki gibi siyasetçiler lazım. Ama çıkar mı böyle birileri çıkmaz! Çünkü biz takım tutar gibi parti tutuyoruz.

Sözün özü, ekonomi zaten oraya buraya çarpa çarpa ilerliyor. Tek maaşla ev geçindirenlere helal olsun diyorum. Tavsiyemdir boş yere para harcamayın. Biriktirin. Yatırım yapmaya gayret gösterin. Yeni seçim sonucuna göre şuanki partilerden hangisi iktidar olursa olsun bu ekonomik süreç devam edecek. Dolar 3 lira olur diye korkan bizler 4 lira oluşunu gözlerimizle göreceğiz belkide.