suskun009
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Şuan işsiz...
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
2015 yılından sonra kredi kartı özelliği olan kartlar verildi. benim eskiydi bugün değiştirme talebinde bulundum, kredi kartı özelliğini herkese açıyorlar mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kredi kartı olarak değil de, alacağın krediyi avans gibi çekme şansın vardı. En azından ben haziranda mezun oldum o zamana kadar öyleydi. :D Kredin yatınca o eksiye düşen hanen oraya aktarılırdı. Turkcell -8 TL ye düşer ya o mantık. Değiştiyse bilemem... Bu yüzden açılması lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Yeni verdikleri kartlar baya işlevsel. Eskiden bir genç kart bir de genç kredi kartı veriyorlardı. Artık ikisi de aynı kartta yer alıyor. Kredi kartı özelliğini açmadığınız sürece normal banka hesabınızdan ya da harçlık avansınızdan harcama yapabiliyorsunuz. Eğer kredi kartı özelliğini açarsanız çekim yaptırırken banka kartı ve kredi kartı birlikte çıkıyor ve hangisinden çektireceğinizi belirtmeniz gerekiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ziraat vermese de iş bankasına git hesap açacağım de banka kartı niyetine kredi kartı veriyorlar. İşte maximum olarak. :D Ben çok rahat etmiştim hem kredi, hem kredi kartı. Tabi ayak yorgan mevzusunu unutmamak gerek :D
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Kredi alan herkese kredi kartı hesabı da otomatik açıyorlar.
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kredi kartını ayrıca veriyorlar. Sadece sonraki ayın bursunu harcayabiliyorsun, o da otomatik hesaptan kesiliyor zaten burs yatınca diye biliyorum.
BRKNCPN
ucakteknolojisi.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben alıyorum hocam, başka bankadan kredi kartım olduğu için bana çıkmadı burs verilirken kartı almaya gittiğinde başvuru isteğine göre yapıyorlar açılmasın dediğinde zaten açmıyorlar.