Bende ilk internet bağlattığımda modemden masaüstü pc ye gelen kabloyu görünce modemi kablolu sanıyordum fakat değilmiş :D

Masaüstü pc kullanıyorsanız bu bilgisayara ethernet kablosu modemle kasa arasında uzunlukla yeterli olacaktır veya masaüstü bilgisayarada kablo takmak istemiyorsanız USB Wi-Fi cihazları var takıyorsunuz bilgisayara laptop gibi wi-fi ile bağlanıyorsunuz.

***** uzak durun diyen arkadaşlar kampanyaları takip etmeyip mağdur olan arkadaşlardır diye düşünüyorum. Devletin verdiği hizmet her zaman benim gözümde daha iyidir. Özel sektör (Turkcell Superonline) gibi şirketler ilerki zamanlarda önünüze ne çıkaracağı belli olmaz fakat Superonline daha mı hızlı ? evet daha hızlı.

Fakat ***** Hızı Keşfet Kampanyası Hipernet 24mbps kullanıyorum ve bağlantılarımda 25mbps yi aşağı düşmüyor :)

Bir ***** bayisine gidip internet bağlatmak istediğinizi söylüyorsunuz ellerindeki kampanyalardan bahsediyorlar size cazip gelen fiyatı ve hızı seçiyorsunuz ardından gereken belgeleri imzalıyorsunuz. Aynı gün veya 1-2 gün içerisinde Türk ******* yetkilileri evinize gelip telefon kutunuzda size internet için port atıyor. Sahip olduğunuz modeminizi veya kampanya dahilindeyse ***** tarafından size sahiplenmeniz için verilen modemi telefon kablonuza takıyorsunuz (gelen yetkililer halledecektir).

Anlatım uzun olsa bile uygulama aşamasında her şey basit ve kısa sürmektedir.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Kolay gelsin.