-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Slm arkadaşlar opencart sistemini denemek istiyorum 1 kurulum yaptım ancak kurulum dışında genel ayarlar tema degişimi ve genel detaylı bir anlatım yada yazıya rastlayamadım pek ayrıca tavsiye edeceginiz şu an free olarak dagıtılan temalarla sorun yaşatmayacak hangi sürüm'ü tavsiye edersiniz ve free temalardan faydalanacagım bir adres yada döküman site öneriniz varmıdır
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
armoniy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mimarlık Adayı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Opencart Çok güzeldir ancak ancak HER TEMAYA GÖRE AYARLAR DEĞİŞİYOR BUDA çok uğraştırıcı oluyor anlıyana kurcalayana kadar free tema kullanma bence basit temalar ücretli alınca çok fonksiyonlu oluyor bu yüzden işler değişiyor
SEO anlamında wp öneririm opencart SEO iyi değil yani
araba kelimesinde wp de iken 20.sıraya geldin 6 ayda opencartta 6 ayda anca 100 girersin eksiklikleri var
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
eger is yapacam para kazanacagim diyorsaniz emek karsiligini vermelisiniz. soyleki themeforest gibi saglam siteler tema modul almak en mantiklicasi. hic ugrasmadan yapimcilar kendi sitenize ucret kurar ve kullanirsiniz. sakin wareze kacmayin hem paraniza hemde zamaniniza yazik
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Kiroglumarket adlı üyeden alıntı
eger is yapacam para kazanacagim diyorsaniz emek karsiligini vermelisiniz. soyleki themeforest gibi saglam siteler tema modul almak en mantiklicasi. hic ugrasmadan yapimcilar kendi sitenize ucret kurar ve kullanirsiniz. sakin wareze kacmayin hem paraniza hemde zamaniniza yazik
Zaman ayırdıgınız için teşekkür ederim Opencart sistemini inceledim fırsat bulabilirsem inş kendi temamıda yapmayı planlıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Opencart sistemi daha hızlı ve seri sistemdir. Temaları sisteme giydirmek için temaların kullanım kılavuzlarını okuyunuz. Fakat profesyoneller için tavsiyem Magento öğrenmenizdir.
1 kişi bu mesajı beğendi.