lostyazilim

ÜCRETSİZ Film Teması-EKLENDİ

23 Mesajlar 2.940 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

berkangndz berkangndz Php & Swift Developer Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 366
  • Beğeniler 175 / 87
  • Ticaret 7, (%100)

atahanuzun74 adlı üyeden alıntı

içinde var mı bilmiyorum ama güzel ücretsiz temaları olan bir site buyur kardeş :)
https://flexithemes.com/

istersen şöyle garip bir tema var ama warez :) http://themelot.net/producer-v1-2-1-themeforest-responsive-film-studio-theme.html

warez paylaşımdan dolayı report ettim !!
yazık o kadar uğraşılıp yapılan temaları scriptleri warez kullanın sonra niye bedava tema yok, sitem heyklendi vs. diye konu açarsınız sonra da

wmaraci
reklam

droguzhan droguzhan 2016lys.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 5 / 24
  • Ticaret 3, (%67)

atahanuzun74 adlı üyeden alıntı

önemli değil sen hak dedikçe daha da hırslandım :) aklında bulunsun bir şey ararken google den .tr yi sil o şekilde ingilizce ara çok daha fazla seçenek bulursun :) mesela ben wp free film theme diye aradım hemen buldum

berkangndz adlı üyeden alıntı

warez paylaşımdan dolayı report ettim !!
yazık o kadar uğraşılıp yapılan temaları scriptleri warez kullanın sonra niye bedava tema yok, sitem heyklendi vs. diye konu açarsınız sonra da

berkangndz hocam kusura bakmayın ama yaptığınız doğru değil. Bakın adam ne yazmış. Keşke bu yazılanları da okuyup bir mesaj atsaydınız arkadaşa da o da kaldırsaydı. Adam sırf warez olmasın diye bana tema bulmak için o kadar uğraştı. Yaptığınız hoş değildi, uyarmanız daha doğru olurdu.

Sınav ve Yerleşme Süresince Yardımcınız: 2016lys.com

berkangndz berkangndz Php & Swift Developer Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 366
  • Beğeniler 175 / 87
  • Ticaret 7, (%100)

droguzhan adlı üyeden alıntı

berkangndz hocam kusura bakmayın ama yaptığınız doğru değil. Bakın adam ne yazmış. Keşke bu yazılanları da okuyup bir mesaj atsaydınız arkadaşa da o da kaldırsaydı. Adam sırf warez olmasın diye bana tema bulmak için o kadar uğraştı. Yaptığınız hoş değildi, uyarmanız daha doğru olurdu.

uğraşmış olabilir ancak ilk yorumları vs. önemliydi benim için kusura bakmayın da w@rez paylaşan kim olursa olsun aynı şekilde bi davranış sergiliyorum yazık günah ya yapan kişi kişiler okadar emek harcıyor ilk başta paylaşırken bile dikkat etseydi bişey demezdim ... neyse uzatmayalım hocam tartışma yaratmak istemiyorum sadece paylaşılan birşeyden dolayı yazıyorum bunları ...

Not : mobilim yazım hatalarım olabilir kusura bakmayınız

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al