Kasım Ayında Kolları sıvayıp aklı selim düşünerek oy kullanmak lazım İstedikleride zaten seçim olmasıydı boşu boşuna oyaladılar hegün şunla bunla görüşüyoruz diyerek
Ya vallahi böyle bir şey olamaz.
Hiç bir şeyin sorumluluğu bizdedir demiyor bunlar, 15 yıldır yönetim sende ağa da sensin paşa da sensin, bir bok düzelmemiş üstüne daha da beter bozulmuş ama hala çıkıp kaderdi allahın hikmetiydi diye işin içinden çıkıyorlar .
Maden çöker, denetlenmemiş, yandaşa peşkeş çekilmiş, üretime kapatılması gereken yerde çalışma devam etmiş, yeni maden ihaleleri alabilmek için işçiler mitinglere sürüklenmiş, belli ki sayısız usulsüzlük işlenmiş ve sonucunda 300 kişi ölmüş bu işin fıtratında var diyorlar.
Şehrin ortasında 2-3 mt su birikmiş, çok yağmur yağmış diyorlar, karadenizin kurak bir sene geçirdiğini kim görmüş şimdiye kadar ? normalde 1 yağıyorsa zaten senin kenti 5 e hazırlaman gerekir, ne alt yapı var ne imar planlarında düzen var bir bok yok . Kendim gittim gördüm ofun köylerinde yolu toprak tek bir ağaç yok 5 katlı binalar yapmışlar. Bunun sorumlusu yapan değil yaptıran devlettir belediyedir valiliktir kaymakamlıktır. Su havzasına dere yatağına yakın izin verilmişse bunların yanında bir diğer sorumlusu DSİ'dir.
bir kere de çıkıp allah belamızı versin ki yaptığımız iş iş değildi ölümlerin sorumlusu biziz benim diyen yok , bir boku becermiyorlar bari buraya bu iş olmaz diyenlere kulak versinler o da yok doğru söylediysen senden haini senden kötüsü yok, terörist mi demiyorlar ateist mi demiyorlar .
Son 5 senedir artık ayyuka çıktı 3 günde bir böyle skandallar yaşanıyor kimsenin de umrunda değil .