Hocam, yapılmış mıdır diye inanın hiç bakmadım. Gezinirken konunuzu gördüm. Aklıma şöyle bir fikir geldi. Ne dersiniz tabii bilemem.
Mesela kampusistan net boşta. Ya da unifilm web tr de olabilir. Madem ki üniversiteye başlayacaksınız hd film de çekebilen ucuz yollu bir fotoğraf makinesi ile başlanabilir. Alın bu domainlerden birini, uniye başladığınız ilk günden itibaren video çekimleri yapın.
Öğrencilerin nabzını tutmak için konular belirleyin ve sorular sorun. Bir nevi araştırma işi kısacası. Gündeme dair sorular da olabilir lakin bence siyasi konulara girmeyin derim. Bunun gibi başka şeyler de olabilir bilemiyorum.
Üniversitedeki başka öğrencilerden de bu konuda zaman içerisinde lojistik destek alabilir hatta takım olabilirsiniz. Buradan yola çıkarak konuyu daha farklı boyutlarda da geliştirebilirsiniz.
Mesela çektiğiniz videoları program haline getirebilir öğrencilerin aileleri olsun yakın çevresi olsun onların izleyebileceği bir platforma dönüştürebilirsiniz. Özellikle il dışlarından gelen öğrencilerin yakın çevresi merak edip izleyeceklerdir. Sosyal medyayı da bu konu için gayet verimli kullanabilirsiniz. vs. vs. Şimdilik aklıma gelen bunlar. Belki bu söylediklerimden başka fikirler doğabilir. Umarım işinize yarar 1-2 laf edebilmişimdir. :)