mymurat1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hukuk Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar dün gece bir rüya gördüm nasıl bir rüya anlamadım alakasını bile çözemedim rüyamda Hidayet Türkoğlu bize misafirliğe geliyordu çay filan içtik konuştuk filan ve giderken bana geliyor ve diyor ki sen üniversite öğrencisisin para lazım olur deyip 200 Lira veriyordu Ne alaka anlamadım uzun zamandır Hidayet Türkoğluyla ilgili bişide okumadım,izlemedim :o :o
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
200 lirayı rüyanda görürsün diyenlere cevap =))
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kuva-i Kafsinkaf
armoniy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mimarlık Adayı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Rüyada birinin sana para vermesi, maddi külfeti bulunan insandan kurtulmaya, çektiği sıkıntıların meyvesini alarak kazandığı toplu kazanca, uzun süren çabaların sonunda hak ettiği daha sağlıklı bir hayata, ümitsizlikten sonra beklediği yüksek mertebeye, zorlukla birlikte umduğu daha iyi bir hayata yorulur, Olumsuz mana olarak rüyanız: birinin sana para vermesi, zahmetsiz kazanılan paraya, uzun bir bekleyişin sonunda kazandığı mülke, zahmetlerinin meyvesini alarak düşlediği büyük güce, zorlukların sonrasında ümit ettiği hünere, bir kişiden yardım isteyerek hak edilen rahatlığa yorulur
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
armoniy adlı üyeden alıntı
Rüyada birinin sana para vermesi, maddi külfeti bulunan insandan kurtulmaya, çektiği sıkıntıların meyvesini alarak kazandığı toplu kazanca, uzun süren çabaların sonunda hak ettiği daha sağlıklı bir hayata, ümitsizlikten sonra beklediği yüksek mertebeye, zorlukla birlikte umduğu daha iyi bir hayata yorulur, Olumsuz mana olarak rüyanız: birinin sana para vermesi, zahmetsiz kazanılan paraya, uzun bir bekleyişin sonunda kazandığı mülke, zahmetlerinin meyvesini alarak düşlediği büyük güce, zorlukların sonrasında ümit ettiği hünere, bir kişiden yardım isteyerek hak edilen rahatlığa yorulur
bilimde bilinç altını işaret ediyor.
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
ya da parayı çok düşündüyse :) :)
http://www.alicankosedag.com.tr
mymurat1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hukuk Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hahaha yorumlar için teşekkürler :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iddaa da basketbol mu oynuyosun :)
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Rüyada olur öyle şeyler. Ben en uzun rüyanın 7 sn olduğuna inanmıyorum. Senin onunla konuşman, çay içmen, sana para vermesi falan asla 7 sn olamaz.
Ayrıca Hidayet Türkoğlu deyince aklıma Eurobasket2015 geldi, 5 eylülde başlıyor. Bekleyenlere duyurulur.