-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Bugün rahat 4-5 sefer izlemişimdir.. Her izlediğimde gülmekten kırılıyorum... İçimin yağları eridi... :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
40 çeri saray basıyoruz. Burada 40 esnaf bir adamı dövemiyoruz. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Facebookta etkinlik oluşturmuşlar Aksaray esnafına geçmiş olsun ziyareti diye en son 7 bin kişi gidiyordu :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Beni En çok güldüren yorum ''Dayakta bile dışa bağımlı hale geldik'' :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında Türkiye için utanç verici bir durum.Dünyanın her tarafındaki olaylar basında yer alıyor.Bu olayda muhakkak ki dünya basınında yer almıştır.
Bence şöyle olmuş olabilir:
Turist suları devirir ya da yanlışlıkla döker.Esnaf zararım var deyip yüksek miktarda para ister.Vermek istemeyen turiste birkaç tane vurup,göz korkutup para almaya çalışır.
Güçlerinin yettiklerine karşı esnaf dayanışması var ya...20'ye yakın esnaf toplanır.Elleri bomboş olan bir turiste (gerekirse kendi insanına fark etmez) sandelye,sopayla vurmaya başlar.
Turist önce şaşırır,sonra kendine gelir ve karşılık verir.
Kimi medya da "sarhoşmuş" der.Başka nasıl bir bahane bulacaklar ki ? Güvenlik kameraları her şeyi gösteriyor.Aslında sarhoş denmesi acınası,komik bir olaydır.Sarhoş insan onca kişiyi yere 1.80 seriyorsa,ayık olsaydı onlara neler yapmazdı ki ?
Devam:
Olaya karışan esnaf,tüm Türkiye'ye,Dünya'ya ve çevresine rezil olur.Sonradan muhabbetini yapacakları "ben 2 yumruk salladım;ben tekme attım;hahahaha" deme keyifleri de gitti.
Aslında ciddi bir durum;çünkü:
Bu insanlar Türkiyeyi bir kez daha rezil ettiler.Sonra çıkıp" biz mal satamıyoruz,turizm bölgesindeki esnaf iş yapamıyor."demesinler.
Türkiye ve turizm acenteleri de tanıtımlara boşuna o kadar bütçe ayırmasınlar.Böyle olaylar,ülkemizin ve insanımızın itibarını düşürüyor.Turist neden gelsin ki?
Adli makamlar bu kişilerden hesap sormalı.En başta esnafın orantısız güç kullanma durumu var.
Güldüm:
Yumruğu yiyip yere uzanan insandan sonra, iri yarı sakallı olan kişide birden boksör kesiliyor.Ayrıca keşke dışarda bu turistin birkaç boksör,tekvandocu arkadaşı olsaydı da bu insanlar şunu hatırlasaydı:"her kuşun eti yenmez."
Allahtan birileri adamı bıçaklamadı ya da silahla vurmadı.
Bu arada koreli bayan turistleri,Çinli sanıp saldıran cengaver,gözüpek (!) geçleri de unutmayalım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hybrid
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Klasik Türkiye görüntüsü.. Her zamanki gibi delikanlılığa bok sürdürmeyen ama 1 adama 20 kişi saldırmaktan da geri durmayan esnaf zihniyeti.
Bu cümlende ki esnaf zihniyeti çok yanlış biz esnafız günlük dükkanımıza kaç çeşit insan giriyor dükkanımıza hepsi de iyi niyetli değil bütün rafı tek tek indirip daha sonra hiç teşekkür ederim zahmetine girmeden giden insanlar var zaten yoruluyorsun birde böyle birşey olunca adam ayar oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Dükkan sahibi dışarıya direkt sopayla çıkıyor. Ne oldu, ne bitti, ne oluyor, bi bakayım, bi göreyim vs.. hiçbir şey yok. Adamın direkt sopaya gidiyor aklı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Profesyonel SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adamın kafasına demirle vuruyor demiri fırlatıyor, ardından bir başkası kafasına var gücüyle sandalyeyi indiriyor diğeri sopayla koluna kafasına vurmaya devam ediyor. Adam ölürmüş, sudan bir sebepten beyni patlar falan hiç düşünen yok. Beyinler tamamen çökmüş insan olmaktan çıkmış. Bunların Türklükle delikanlılıkla uzaktan yakından kesinlikle alakaları yok. Bunların insanlıklada alakası yok. Bunlar her yerde olan ve bulundukları ülkeyi bulundukları şehri tüm dünyaya her anlamda rezil eden tipler. Ülkenin bu hale gelmesinin baş sorumlusuda bu zihniyettir.
Profesyonel SEO Uzmanı